Fokus

Žena poreklom iz Beograda nestala u Masačusetsu, u potragu uključeni i policijski psi

Komentari

Autor: Boston Globe, RTS

08/01/2023

-

08:53

Žena poreklom iz Beograda nestala u Masačusetsu, u potragu uključeni i policijski psi
Žena poreklom iz Beograda nestala u Masačusetsu, u potragu uključeni i policijski psi - Copyright Profimedia, Printscreen/instagram/anawalshe

veličina teksta

Aa Aa

Američka policija traga za Anom Volš, majkom troje dece koja je odrasla u Beogradu, a koja je nestala pre skoro nedelju dana. Policija je u petak pretražila šumovita područja nedaleko od kuće 39-godišnje žene koja se vodi kao nestala od ranog jutra 1. januara. U potragu su uključeni i policijski psi.

Pretražena je kuća u kojoj žive otkako je izgoreo njihov dom u istom kraju, a pretražena je i kuća koju su kupili u Vašingtonu.

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

"Fokus je trenutno na pokušaju da je lociramo. Ako joj je potreban samo mali odmor ili pauza, samo tražimo da ona pozove. Sve što je potrebno je telefonski poziv da nas obavesti da je dobro", rekao je šef policije Vilijam Kvigli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Walshe (@anawalshe)

Tokom brifinga, Kvigli je rekao i da je ona majka troje dece, od kojih najstarije ima šest, a najmlađe dve godine.

Ana Volš, devojačko prezime Ljubičić, rođena je i odrasla u Beogradu, a 2005. je otišla u Sjedinjene Države, gde se udala za Brajana Volša. Ona je u decembru bila u Beogradu, gde se videla sa porodicom i prijateljima.

Komentari (0)

Svet