Fokus

Pucnjava na univerzitetu u Mičigenu: Napadač ubio troje ljudi, a zatim izvršio samoubistvo

Komentari

Autor: Tanjug

14/02/2023

-

08:08

Pucnjava na univerzitetu u Mičigenu: Napadač ubio troje ljudi, a zatim izvršio samoubistvo
Pucnjava na univerzitetu u Mičigenu: Napadač ubio troje ljudi, a zatim izvršio samoubistvo - Copyright Tanjug/Courtesy of MSU Police and Public Safety via AP

veličina teksta

Aa Aa

Najmanje troje ljudi je poginulo, a pet ranjeno u sinoćnjoj pucnjavi na Mičigenskom državnom univerzitetu (MSU), izjavio je zamenik šefa policije MSU Kris Rozman i dodao da je napadač izvršio samoubistvo.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni napadač je otvorio vatru na dve lokacije, u akademskoj zgradi Berkli hol i zgradi MSU, prenosi Rojters.

Rosman je rekao napadač muškarac (43), koji nema veze sa MSU.

Napadač je posle pucnjave napustio prostor MSU, a policija je krenula u potragu za njim. Prema poslednjim vestima, Rozman je potvrio da je napadač izvršio samoubistvo, prenosi CNN.

 


 

Preporuka za vas

Komentari (1)

Megido

14.02.2023 14:52

Ovo već prerasta u paranoju. Nije pitanje da li će, već kad će neki ludak bilo gde na planeti, zapucati, ubosti nožem ili nekako drukčije napasti nekoga, a onda ko po oprobanoj matrici, presuditi sam sebi. Teško da se to može nazvati trend sa tik-toka ili drugih dečijih vragolija, ovo je pošast koja opasno hara svetom. I nije u pitanju samo Amerika, Srbija, Evropa itd, već bukvalno svuda u svetu su uzeli maha ovakvi suludi napadi koji redovno kulminiraju samoubistvom zločinca. Kao da zla nevidljiva sila vuče konce iz pozadine, sila koja zna da ima još samo malo vremena da hara ovom planetom i sve čini da u propast odvede što više ljudskih bića (Otkr. 12:12).

Svet