Fokus

Uhapšen osumnjičeni za serijska ubistva na Long Ajlendu

Komentari

Autor: Tanjug

14/07/2023

-

22:43

Uhapšen osumnjičeni za serijska ubistva na Long Ajlendu
Uhapšen osumnjičeni za serijska ubistva na Long Ajlendu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Vlasti Njujorka uhapsile su osumnjičenog u vezi sa serijskim ubistvima pre više od jedne decenije koja su bila usmerena uglavnom na prostituke, čija su tela bila razbacana na plaži na Long Ajlendu, izvestio je danas En-Bi-Si, pozivajući se na neimenovani izvor.

Tokom 2010. i 2011. godine duž izolovanog dela plaže Gilgo na ostrvu u Atlantiku, oko 64 kilometra istočno od Njujorka, pronađeno je 11 setova ljudskih ostataka, preneo je Rojters.

Pozivajući se na službenika za sprovođenje zakona i dva vladina zvaničnika, NBC je izvestio da je osumnjičeni iz grada Masapekva na Long Ajlendu, na 20 minuta vožnje od plaže Gligo.

Očekuje se da će se osumnjičeni pojaviti pred sudom u gradu Riverhed u okrugu Safolk, preneo je Foks njuz. Neka tela su pronađena umotana u džakove, a pet žrtava identifikovano je kao nestale prostitutke koje su se oglašavale na internetu, saopštila je policija.

Posmrtni ostaci su povezani sa devet žena, jednim muškarcem i malom devojčicom. Policija je saopštila da bi jedna osoba mogla biti odgovorna za sva ubistva.

Komentari (0)

Svet