Biznis vesti

Pošta Srbije zapošljava dostavljače i poštare u Novom Sadu i Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

18/11/2023

-

10:25

Pošta Srbije zapošljava dostavljače i poštare u Novom Sadu i Beogradu
Tanjug/Sava Radovanović - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Javno preduzeće (JP) "Pošta Srbije" raspisalo je konkurs za prijem u radni odnos zainteresovanih na poslove dostavljača i poštara u Novom Sadu i Beogradu.

Kako je objavljeno na sajtu tog preduzeća, potrebni uslovi su III ili IV stepen stručne spreme, kao i vozačka dozvola B kategorije.

Dodaje se da JP "Pošta Srbije" kao društveno odgovorno preduzeće koje brine o svojim zaposlenima nudi zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme uz mogućnost prelaska na neodređeno vreme i početnu neto zaradu od 60.000 dinara, a obezbeđeni su i preventivni i redovni sistematski pregledi.

Ističe se da je zarada redovna i da su zaposleni osigurani u slučaju povrede na radu, da je godišnji odmor od 20 do 30 radnih dana, da se zaposlenima nude i mesečne stimulacije i korekcije zarade u zavisnosti od učinka, kao i nagrađivanje najboljih zaposlenih i mogućnost zdravstvene rehabilitacije.

Obezbeđene su i različite vrste solidarnih pomoći i kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih, među kojima je mogućnost sticanja C kategorije i CPC sertifikata u okviru preduzeća.

Iz Pošte poručuju da će svi zainteresovani za posao, nakon prijave u bazu potencijalnih kandidata, biti kontaktirani od strane službe za ljudske resurse. Zainteresovani za posao se mogu prijaviti preko sajta tog preduzeća.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis