Biznis vesti

Za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" poslato više od 15,4 miliona računa: Nagradni fond - 10 stanova u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

21/04/2024

-

16:25

Za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" poslato više od 15,4 miliona računa: Nagradni fond - 10 stanova u Beogradu
Za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" poslato više od 15,4 miliona računa: Nagradni fond - 10 stanova u Beogradu - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Za prvi ovogodišnji krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" za koji je prijava počela 8. aprila, do danas do 14 časova poslato je 15.453.307 računa sa 296.506 naloga.

Prvo izvlačenje u ovom krugu biće održano 11. maja, a kao i u prethodnim krugovima, umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacijea "Uzmi račun i pobedi", koju je razvila Poreska uprava Srbije.

Ova aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei.

Novi krug donosi i jednu novinu koja se odnosi na bezgotovinska plaćanja, a sastoji se u tome što unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfa numerički kod, a ukoliko se plaća bezgotovinski, dakle karticom, instant i slično, dobija se i još jedan, dodatni kod.

Nagradni fond ovog novog kruga nagradne igre obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra. 

Stanovi će biti dodeljivani u pet javnih izvlačenja koja će biti održana od 11. maja do 8. juna, na prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova. U svakom od izvlačenja biće dodeljeno po dva stana u Beogradu. 

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja, a oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiju, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis