Biznis vesti

Pošta Srbije počela sa isplatom prvog dela zarade iz dobiti za 2023. godinu

Komentari

Autor: FoNet

20/05/2024

-

21:32

Pošta Srbije počela sa isplatom prvog dela zarade iz dobiti za 2023. godinu
Pošta Srbije počela sa isplatom prvog dela zarade iz dobiti za 2023. godinu - Copyright TANJUG/ JP Pošte Srbije/ Vuk Branković

veličina teksta

Aa Aa

Pošta Srbije danas je počela sa isplatom prvog dela zarade iz dobiti za 2023. godinu, čime je ispunila obećanje dato zaposlenima, izjavio je vršilac dužnosti direktora Pošte Zoran Anđelković.

Na današnjem sastanku Anđelkovića sa direktorima radnih, regionalnih radnih i područnih jedinica iz cele zemlje i predstavnicima poslovodstva, kome su prisustvovali i predstavnici sindikata, razgovarano je o tehnološkim procesima, najznačajnim aktivnostima iz delokruga rada poslovnih funkcija, navodi se u saopštenju.

Anđelković je predstavio planove i kao zajednički zadatak naveo borbu za uspeh kompanije, bolji položaj zaposlenih i unapređenje uslova rada i saradnje sa korisnicima poboljšanjem kvaliteta usluga i mreže poslovnica i dostavnih vozila.

TANJUG/ JP Pošte Srbije/ Vuk Branković

 

On je istakao da je Pošta Srbije, s obzirom na najrasprostranjeniju mrežu poslovnica i dostavnu flotu, kao i pouzdanu i brzu uslugu, najbolji i najsigurniji partner i građanima i privredi.

Pošta Srbije apsolutno je konkurentna na nacionalnom tržištu, a u narednom periodu radiće se na povećanju konkurentnosti, kvaliteta usluga i privlačenju novih klijenata, jer primarni cilj i interes treba da bude uspeh kompanije, rekao je Anđelković. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis