Biznis vesti

Er Srbija uspostavila direktnu liniju od Niša do Istanbula

Komentari

Autor: Fonet

04/01/2022

-

20:24

Er Srbija uspostavila direktnu liniju od Niša do Istanbula
Er Srbija uspostavila direktnu liniju od Niša do Istanbula - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Er Srbija je današnjim letom JU 1804 u 18:40 časova sa aerodroma "Konstantin Veliki" uspostavila direktne letove na novoj liniji između Niša i Istanbula i na toj ruti leteće dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

Putnici Er Srbije avio-karte na ovoj relaciji mogu pronaći po ceni počev od 2.478 dinara po pravcu, a najniža cena povratne karte iznosi 7.434 dinara. 

"Turska za nas predstavlja izuzetno važno tržiše i veliko nam je zadovoljstvo što ćemo unapređenjem naše ponude doprineti jačanju komercijalne i turističke aktivnosti između naše dve zemlje", izjavio je viši menadžer prodaje u Er Srbiji Boško Rupić. 

Er Srbija će tokom narednih dana uspostaviti redovne letove sa niškog aerodroma ka Beogradu, Frankfurtu (Han), Kelnu i Ljubljani, navodi se u saopštenju.

Tokom letnje sezone će obavljati sezonske letove na linijama Niš - Tivat i Niš - Atina, a Er Srbija će na novim linijama iz Niša saobraćati do 31. decembra 2023. godine, na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Srbije. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis