Biznis vesti

Preduzetnice iz Srbije imaju priliku da prošire biznis na tržištu Emirata tokom izložbe Dubai Expo 2020

Komentari

Autor: FoNet

16/01/2022

-

13:53

Preduzetnice iz Srbije imaju priliku da prošire biznis na tržištu Emirata tokom izložbe Dubai Expo 2020
Preduzetnice iz Srbije imaju priliku da prošire biznis na tržištu Emirata tokom izložbe Dubai Expo 2020 - Copyright Promo/Expo 2020 Dubai

veličina teksta

Aa Aa

Preduzetnice iz Srbije će u okviru 6. tematske nedelje na Expo Dubai pod nazivom "Globalni ciljevi" imati konkretne poslovne prilike da prošire biznis na tržištu Emirata, saopštila je danas Privredna komora Srbije (PKS).

Tematska nedelja "Globalni ciljevi" počinje danas i traje do 22. januara, a delegacija Srbije koja će učestvovati u aktivnostima tokom te nedelje broji više od 110 privrednika, sa velikim brojem preduzetnica iz najrazličitijih delatnosti, kako iz sektora proizvodnje, tako i iz sektora usluga, rekla je direktorka Sektora preduzetništva PKS Branislava Simanić.

"Nadamo se da ćemo, s obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju koja se svakodnevno menja, uspeti da ostvarimo sve planirano", rekla je Simanić i podsetila da je u oktobru prošle godine u Biznis hali Srbije u Dubaiju potpisano nekoliko značajnih memoranduma o saradnji sa predstavnicima Saveta poslovnih žena Ujedinjenih Arapskih Emirata, Saveta poslovnih žena Adžmana i Privredne komore emirata Um al Кuvain.

"Postavljen je okvir za saradnju, koji će našim preduzetnicama omogućiti da se brže i lakše umreže sa poslovnim ženama Emirata", istakla je Simanić.

Pod sloganom "Povezivanje umova, stvaranje budućnosti", Svetska izložba Ekspo 2020 Dubai počela je 1. oktobra 2021. i traje do 31. marta 2022. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis