Biznis vesti

"Er Srbija" najavila direktne letove do još četiri grada

Komentari

Autor: Tanjug

19/01/2022

-

11:34

"Er Srbija" najavila direktne letove do još četiri grada
"Er Srbija" najavila direktne letove do još četiri grada - Copyright Wikipedia.org/RijekaPhotos

veličina teksta

Aa Aa

Kompanija "Er Srbija" od 21. aprila počinje sa uspostavljanjem direktnih redovnih letova između Beograda i Valensije, kao i sezonskih letova do tri nove destinacije u Evropi - Barija, Palma de Majorke i Rijeke od 5. juna. Kako je saopšteno iz te kompanije, avio-karte su u prodaji od danas.

Redovni letovi na relaciji Beograd - Valensija obavljaće se dva puta nedeljno - sredom i subotom tokom aprila i maja, a zatim od početka juna, četvrtkom i nedeljom.

Nacionalna avio-kompanija će do svoje treće destinacije u Španiji, do koje ranije nije bilo direktnih letova iz srpske prestonice, saobraćati avionom tipa erbas A319.

Uspostavljanjem letova na ovoj ruti, "Er Srbija" će, preko Beograda, omogućiti dobre konekcije između Valensije i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Bukurešt, Dubrovnik, Larnaka, Moskva, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Sofija, Split, Tirana, Tivat...

Između Beograda i Barija srpski nacionalni avio-prevoznik će, u periodu od 5. juna do 27. oktobra, saobraćati avionom tipa ATR72 tri puta nedeljno - ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom.

Letovi do četvrte destinacije Er Srbije u Španiji, posle Barselone, Madrida i Valensije, obavljaće se avionom tipa erbas A319. Er Srbija je do sada obavljala samo čarter letove do Palma de Majorke.

Letovi na liniji Beograd - Rijeka obavljaće se avionom tipa ATR72, u periodu od 15. juna do 17. septembra, dva puta nedeljno - sredom i subotom.

 

Komentari (0)

Biznis