Biznis vesti

Vučić i Orban na zajedničkom doručku pre puštanja deonice pruge

Komentari

Autor: Tanjug

19/03/2022

-

09:49

Vučić i Orban na zajedničkom doručku pre puštanja deonice pruge
Vučić i Orban na zajedničkom doručku pre puštanja deonice pruge - Copyright Instagram.com/buducnostsrbije

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na doručku mađarskog premijera Viktora Orbana pre, kako je naveo, zajedničke vožnje brzim vozom i puštanja u saobraćaj deonice pruge Beograd-Bar, u okviru međunarodne pruge Beograd-Budimpešta.

"Ugostio sam dragog prijatelja Viktora Orbana na doručku pre zajedničke vožnje brzim vozom i puštanja u saobraćaj deonice pruge Beograd – Novi Sad, u okviru međunarodne pruge Beograd – Budimpešta. Da što češće odlazimo u prelepu Budimpeštu, i da vas ugostimo u prelepoj Subotici, Novom Sadu i Beogradu", naveo je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Danas će u prisustvu Vučića i Orbana biti puštena u saobraćaj deonica pruge Beograd - Novi Sad u okviru međunarodne brze pruge Beograd - Budimpešta.

Vučić i Orban će se od železničke stanice Beograd Centar novim vozom "Soko" voziti do Novog Sada gde će se obratiti medijima, najavila je pres služba predsednika Republike.

Brza pruga Beograd - Novi Sad završena je krajem prošle godine, a nakon toga izvršeno je testiranje pruge na kojoj će vozovi dostizati brzinu do 200 kilometara na čas, pa će putovanje između dva grada trajati oko 35 minuta.

Preporuka za vas

Sledeće godine brzim vozom do Novog Sada, a za četiri do Budimpešte

Komentari (0)

Biznis