Biznis vesti

Mister D stigao do 1.200 restorana

Komentari

Autor: Promo

16/08/2022

-

13:58

Mister D stigao do 1.200 restorana
Mister D stigao do 1.200 restorana - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Mr. D, aplikacija za dostavu hrane, stigla je do čak 1.200 restorana, koji su ostvarili saradnju sa ovim domaćim servisom. Mr.D dostupan je u čak osam gradova širom Srbije i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu i Pančevu.

"Brinemo o svojim korisnicima i želimo da im to i pokažemo na svakom koraku. Upravo zbog njih, redovno radimo na unapređenju kako aplikacije, logističke i korisničke podrške, tako i na broju i raznovrsnosti restorana koji su svakodnevno u ponudi. Posle samo osam meseci rada, stigli smo do 1200 restorana sa kojima smo ostvarili saradnju, što je zaista velika stvar” , rekao je direktor Mr. D, Marko Stanković.

Na domaćem servisu svakodnevno raste broj zadovoljnih korisnika koji na aplikaciji redovno mogu pronaći brojne akcije i popuste.

"Korisnici svakodnevno mogu pronaći brojne akcije, a trenutno, omiljenu hranu mogu naručiti na popustu do 50%. Sve dok traje sezona godišnjih odmora, zadovoljstvo nam je ako možemo na bilo koji način da im olakšamo, kako bi ove letnje dane mogli maksimalno da iskoriste. Tu se ne zaustavljamo, jer već za naredni period imamo nova širenja i iznenađenja “, dodao je Stanković.

Aplikaciju Mister D Local Food Delivery možete preuzeti sa App ili Play stora.

Komentari (0)

Biznis