Biznis vesti

Er Srbija najavljuje direktne letove između Niša i Ciriha tokom zimskih praznika

Komentari

Autor: Tanjug

30/08/2022

-

11:36

Er Srbija najavljuje direktne letove između Niša i Ciriha tokom zimskih praznika
Er Srbija najavljuje direktne letove između Niša i Ciriha tokom zimskih praznika - Copyright Euronews/Dragan Živanović

veličina teksta

Aa Aa

Er Srbija je danas najavila uspostavljanje direktne avionske linije između Niša i Ciriha. Letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" obavljaće se dva puta sedmično, sredom i subotom, tokom prazničnog dela predstojeće zimske sezone.

Prvi let je planiran za 17. decembar, dok će poslednji let na toj sezonskoj liniji biti 14. januara 2023. godine, a karte su već u prodaji, navodi se u saopštenju Er Srbije.

"Izuzetno nam je drago što našim putnicima tokom novogodišnjih i božićnih praznika možemo da ponudimo brzu direktnu vezu između Niša i Ciriha. Na ovaj način obezbeđujemo dobre konekcije između najvećeg švajcarskog grada i juga naše zemlje. Letovi su za sada sezonskog karaktera, a u zavisnosti od interesovanja putnika, razmotrićemo i nastavak obavljanja letova na toj liniji", izjavio je viši menadžer za planiranje reda letenja u Er Srbiji Bojan Aranđelović.

Osim ovih direktnih sezonskih letova, tokom zimske sezone putnici će i dalje moći da putuju između Niša i Ciriha, kao i do sada, preko Beograda.

Komentari (0)

Biznis