Biznis vesti

Avio-prevoznici Srbije i Katara proširili saradnju: Od 1. februara jednostavnija putovanja na više od 40 destinacija

Komentari

Autor: FoNet

18/01/2023

-

14:20

Avio-prevoznici Srbije i Katara proširili saradnju: Od 1. februara jednostavnija putovanja na više od 40 destinacija
Avio-prevoznici Srbije i Katara proširili saradnju: Od 1. februara jednostavnija putovanja na više od 40 destinacija - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Er Srbija i Katar ervejz potpisali su danas sveobuhvatan kod-šer ugovor koji će, počev od 1. februara 2023. godine, omogućiti putnicima jednostavnija putovanja na više od 40 destinacija u okviru mreža srpskog i katarskog nacionalnog avio-prevoznika.

Kao deo te saradnje, Er Srbija će staviti svoju oznaku na direktne letove Katar ervejza između Beograda i Dohe, kao i na letove za različite destinacije pored Dohe, kao što su Adelejd, Baku, Brizbejn, Tbilisi, Ho Ši Min, Hongkong, Melburn, Muskat, Najrobi, Pert, Sejšeli, Singapur i Sidnej, navela je ER Srbija u saopštenju.

Po pribavljanju neophodnih odobrenja i kada se steknu svi uslovi, Er Srbija planira da stavi svoj marketing kod i na direktne letove Katar ervejza do Bangkoka, Kejptauna, Johanesburga, Puketa, Seula, Tokija, Jerevana, Zanzibara i drugih destinacija.

Katar ervejz ima pet nedeljnih letova između svog sedišta u Dohi u Kataru i Beograda. Kod-šer sporazum omogućiće veliki broj novih destinacija za njihove putnike koji žele da uz samo jednu rezervaciju putuju u evropske države kao što su Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Slovenija i druge destinacije do kojih leti Er Srbija.

Promo

 

Katar ervejz i Er Srbija imaju dugoročnu saradnju, a sporazum predstavlja prekretnicu u zajedničkoj posvećenosti obe avio-kompanije da unaprede korisničko iskustvo. Putnici mogu da rezervišu svoja putovanja kod obe avio-kompanije, putem onlajn turističkih agencija, kao i kod lokalnih turističkih agenata, navedeno je u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis