Biznis vesti

Vučić sa predstavnicima Ziđina: Razgovori o projektima ubrzane eksploatacije dragocenih metala

Komentari

Autor: Tanjug

16/02/2023

-

12:30

Vučić sa predstavnicima Ziđina: Razgovori o projektima ubrzane eksploatacije dragocenih metala
Vučić sa predstavnicima Ziđina: Razgovori o projektima ubrzane eksploatacije dragocenih metala - Copyright Instagram.com/buducnostsrbije

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima kompanije Srbija Ziđin Koper, a razgovor koji su vodili ocenio je kao odličan.

Vučić je na svoj Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", postavio fotografije sa sastanka i napisao da su razgovarali o brojnim pitanjima od obostranog interesa.

 

 

"Odličan razgovor sa predstavnicima kompanije Serbia ZijinCopper! Razgovarali smo o brojnim pitanjima od obostranog interesa, a posebno o projektima ubrzane eksploatacije dragocenih metala koji će dodatno osnažiti ekonomski razvoj Srbije i još više podići Bor, Majdanpek, Kladovo, Negotin, Zaječar i ceo istok naše zemlje", napisao je predsednik.

Dodao je da su tokom sastanka razmotrili i planove za proširenje kapaciteta i dodatne investicije u sisteme za smanjenje aerozagađenja.

"Time će rudnik Čukaru Peki postati jedan od lidera u zaštiti životne sredine u Srbiji", naveo je.

 

Preporuka za vas

Komentari (1)

miroslav

16.02.2023 13:42

GOSPODINE PREDSEDNICE MI KOJI ZIVIMO NA ISTOKU OD TOGA NEMAMO NISTA-NE VAZI VISE STO JUZNIJE TO TUZNIJE NEGO STO ISTOCNIJE TO TUZNIJE

Biznis