Region

Rasvetljena pljačka kladionice u Tivtu, počinilac uhapšen u Srbiji

Komentari

Autor: Tanjug

13/01/2024

-

12:46

Rasvetljena pljačka kladionice u Tivtu, počinilac uhapšen u Srbiji
Rasvetljena pljačka kladionice u Tivtu, počinilac uhapšen u Srbiji - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Službenici Regionalnog centra bezbednosti "Jug", Odeljenja bezbednosti Tivat, rasvetlili su krivično delo razbojništvo koje je izvršeno na štetu jedne sportske kladionice u Tivtu, a počinilac D.Š. (36), poreklom iz Srbije, uhapšen je u Srbiji, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

U saopštenju se navodi da je 6. decembra u pomenutu sportsku kladionicu ušlo tada nepoznato lice, te u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi, držeći nož u ruci i upućujući reči preteće sadržine po život i telo zaposlene, ukralo novac u iznosu od 9.883 evra, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu.

Shodno planskim aktivnostima koje su od strane službenika Stanice kriminalisticke policije Odeljenja bezbednosti Tivat preduzete, a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, identifikovan je izvršilac D.Š. (36) iz Srbije.

Po nalogu postupajućeg tužioca protiv ovog lica je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. On je nakon izvršenja krivičnog dela napustio Crnu Goru, te je uhapšen u Srbiji zbog izvršenih krivičnih dela na njihovoj teritoriji.

Ovo lice se tokom svog boravka u Tivtu predstavljalo kao B.Š. iz Srbije, ali je proverama i veštačenjima utvrđeno da je reč o D.Š. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa