Region

Muzičar Đorđe David učestvovao u nesreći u Severnoj Makedoniji, poginula žena

Komentari

Autor: Tanjug

21/01/2024

-

16:50

Muzičar Đorđe David učestvovao u nesreći u Severnoj Makedoniji, poginula žena
Muzičar Đorđe David učestvovao u nesreći u Severnoj Makedoniji, poginula žena - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Žena iz Kumanova poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u blizini graničnog prelaza "Tabanovce" u Severnoj Makedoniji, nakon što je na nju vozilom naleteo srpski rok muzičar Đorđe David, pišu skopski i beogeradski mediji.

Osnovno javno tužilaštvo u Kumanovu saopštilo je da je nakon sudara dva automobila, "folksvagen pola" sa kumanovskim i "folksvagen golfa" skopskih registracijskih oznaka žena suvozač iz kumanovskog vozila izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naletio automobil "opel insignia" srpskih registarskih oznaka. 

Do prvog sudara, kako se navodi, došlo je kada je vozač jednog od automobila verovatno ušao na autoput u nedozvoljenom smeru.

Muzičar tvrdi da je vozio propisanom brzinom

Muzičar je potvrdio da je udario putnicu automobila koji je učestvovao u nesreći, nakon što je ona izašla iz vozila na auto-put.

Dodao je da je vozio propisnom brzinom i da je utvrđeno da nije imao nedozvoljene supstance u organizmu, preneli su beogradski mediji.

Žena je od udara zadobila teške telesne povrede od kojih je preminula.

Izdat je nalog za obdukciju preminule, kao i za veštačenje krvi i urina ostalih učesnika koji su hospitalizovani sa lakšim povredama. 

U nesreći koja se dogodila sinoć, život je izgubila 49-godišnja žena iz Kumanova, dok su povređene tri osobe, među kojima državljanin Srbije.

Dve osobe su zadržane u Opštoj bolnici u Kumanovu, dok je jedna osoba zbog ozbiljnosti povreda prebačena u bolnicu u Skoplju.

Prikupljeni su tragovi i materijalni dokazi koji će biti predmet veštačenja kako bi se precizno utvrdili uzroci saobraćajne nesreće.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa