Region

"Nek sam i ja doživeo da me neko zabrani": Otkazan koncert Tonija Cetinskog u Sarajevu

Komentari

Autor: Tanjug

26/01/2024

-

14:18

"Nek sam i ja doživeo da me neko zabrani": Otkazan koncert Tonija Cetinskog u Sarajevu
"Nek sam i ja doživeo da me neko zabrani": Otkazan koncert Tonija Cetinskog u Sarajevu - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Popularni hrvatski pevač Toni Cetinski saopštio je da je dobio informaciju da je otkazan njegov koncert u Sarajevu, gde je trebalo da nastupi na obeležavanju 40 godina od održavanja Olimpijskih igara.

"Nek sam i ja to doživeo, eto da i mene neko zabrani iliti da otkaže koncert", napisao je popularni pevač na društvenim mrežama, uz napomenu da za to još nije dobio zvaničnu informaciju.

Problem sa otkazivanjem koncerta, kaže, nema.

"Nemam problem sa otkazivanjem koncerta, ali još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše šta i kako u slučaju otkazivanja ide. Sva moja snaga i energija sada su usmerene na koncert koji dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će biti održan na moj rođendan 31. maja ove godine i na njemu smeju da prisustvuju svi narodi i entiteti sa ovih prostora jer naša je deviza samo ljubav!”, napisao je Cetinski na svom Fejsbuku.

Uz napomenu da se njegova izjava ne odnosi na građane BiH, već samo na politiku, Cetinski je najavio da će za koji dan izaći njegov duet sa mladim bosanskohercegovačkim pevačem Adijem Šošeom.

"Za koji dan, tačnije 29. januara izlazi i dugoočekivani duet sa mladim i izvrsnim pevačem Adijem Šoše. Tako da eto sve se poklopilo da pesmom jasno poručimo šta mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima", napisao je Cetinski i dodao deo stiha: "Nije važno gde se moliš, po kojoj Svetoj knjiži, već je važno da li je čovek ilii nije".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa