Region

Spajić podržava da svi iz parlamentarne većine budu u Vladi Crne Gore

Komentari

Autor: Tanjug

31/01/2024

-

19:42

Spajić podržava da svi iz parlamentarne većine budu u Vladi Crne Gore
Tanjug/Vlada Crne Gore/Saša Matić - Copyright Tanjug/Vlada Crne Gore/Saša Matić

veličina teksta

Aa Aa

Crnogorski premijer Milojko Spajić komentarisao je danas mogućnost rekonstrukcije Vlade pre roka predviđenog koalicionim sporazumom i istakao da podržava nastojanje svih u parlamentarnoj većini da budu zastupljeni u izvršnoj vlasti.

"Mi podržavamo zastupljenost svih partija iz političke većine, iz parlamentarne većine, da imaju zastupnike i u izvršnoj vlasti. Apsolutno. Međutim, videćemo, postoji koalicioni ugovor koji je vrlo jasan, tako da to je to zasad. Kada mi pomenute rekonstrukciju ja odmah mislim na rekonstrukciju puteva, aerodroma, železnice koja je u lošem stanju, tako da treba da se fokusiramo na rekonstrkciju infrastrukture", rekao je Spajić.

A, kada je reč o rekonstrukciji Vlade, to su, kazao je, legitimna pitanja koja će se raspravljati u okviru koalicionog sporazuma.

Spajić je novinarima na otvaranju puta Kolašin - Mateševo rekao da su ponašanja svih koalicionih partnera takođe definisana koalicionm sporazumom i ko se bude ponašao na način koji je definisan, biće deo većine.

"Ko ne bude, neće", rekao je Spajić, preneo je portal RTCG.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa