Region

Krivokapić i Abazović idu na saslušanje zbog zaplene 500 kilograma kokaina

Komentari

Autor: RTCG

21/01/2022

-

16:00

Krivokapić i Abazović idu na saslušanje zbog zaplene 500 kilograma kokaina
Krivokapić i Abazović idu na saslušanje zbog zaplene 500 kilograma kokaina - Copyright EPA-EFE/BORIS PEJOVIĆ, ANDREJ ČUKIĆ

veličina teksta

Aa Aa

Odbor za bezbednost i odbranu saslušaće premijera Zdravka Krivokapića, potpredsednika Vlade Dritana Abazovića i čelne ljude policije, tužilaštva i ANB-a u vezi sa poslednjim slučajem zaplene oko 500 kilograma kokaina, odlučeno je na današnjoj sednici.

Odluka o kontrolnom saslušanju u vezi zaplene oko 500 kilograma kokaina doneta je jednoglasno.

Podsećamo, radnici Volija 12. januara su u paketima banana u magacinu kompanije pronašli kokain, o čemu su obavestili policiju.

Ranije je iz Uprave prihoda i carina saopšteno da je brod, u kojem se nalazila pošiljka banana, uplovio u Luku Bar 2. januara.

Predsednik Odbora Milan Knežević saopštio je na sednici tog skupštinskog tela da bi, da su nadležni radili svoj posao, danas bio uhapšen Dragan Bokan, "po istom principu po kom je uhapšen Budimir Krstović", ili bi, kako je rekao, Krstović bio pušten da se brani sa slobode.

Ako su članovi porodice Krstović, kako je rekao, nevini u zatvoru, oni bi takođe trebalo da budu pušteni da uz jemstvo dokazuju slobodu.

Inače, na sednici se otvorila i rasprava o aktuelnoj političkoj sistuciji između poslanika Demokrata i URE - Vladimira Martinović i Miloša Konatara.

"Vi, gospodine Konatar, sada, kada su vas građani prepoznali, kada su građani Crne Gore videli da sve ono što smo tvrdili u prethodnom periodu je istina, a istinu ste potvrdili i u sinoćnoj emsiiji 'Načisto', a to je da ste pregovarali i razgovarali sa DPS-om, vaš kolega, gospodin Pavićević, je na Javnom servisu kazao da ste razgovarali i pregovarali sa DPS-om", saopštio je Martinović.

"Floskule, priča tipa izdaja-izdajnici, pa to je ista ona matrica koja se 30 godina nameće. Želim da idem kontra toga. Neću da se u Crnoj Gori lovimo zato što različito mislimo, promišljamo, zato što možda smo u jednom trenutklu politički savzenici, a u drugom nismo. Ali, zbog fotelja da jedni druge nazivamo izdajnicima, to će malo teže da ide", kazao je Konatar.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa