Region

Krivokapić o paljenju automobila poslaniku DF: Nadležni organi hitro da procesuiraju odgovorne

Komentari

Autor: Tanjug

14/02/2022

-

23:50

Krivokapić o paljenju automobila poslaniku DF: Nadležni organi hitro da procesuiraju odgovorne
Zdravko Krivokapić - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Zdravko Krivokapić osudio je večeras, kako je rekao, gnusni čin spaljivanja automobila poslanika DF-a Dejana Ðurovića, kao i vandalsko oštećenje vozila potpredsednika pokreta "Ne damo Nikšić" Vlatka Bulatovića.

Krivokapić je apelovao na nadležne organe da hitro istraže ove slučajeve i procesuiraju odgovorne.

"Nedopustivo je da se u državi koja je mukotrpnom borbom došla do slobode i demokratije, dešavaju ovakva krivična dela, koja nas podsećaju na neka vremena koja su, nadam se, ostala iza nas", naveo je Krivokapić na Tviteru.

I Demokratska Crna Gora osudila je, kako je navela, vandalski čin paljenja vozila Ðurovića i poručila da očekuje od nadležnih organa da u što skorijem roku privedu pravdi počinioce ovog nedela.

"Svim građanima u Crnoj Gori, a naročito njihovim izabranim predstavnicima, mora biti garantovana apsolutna bezbednost", poručile su Demokrate na Tviteru.

Prethodno su i Nova srpska demokratija, Socijalistička narodna partija, Demokratska narodna partija, Liberalna partija i Radnička partija najoštrije osudili, kako su kazali, vandalski čin paljenja automobila Ðurovića.

Podgoričke Vijesti objavile su jutros da je Ðuroviću u Baru zapaljen automobil, ali da je brzom reakcijom vatrogasaca sprečeno da vatra proguta čitav "audi".

U požaru je oštećen prednji deo automobila, a kolika je šteta znaće se nakon veštačenja.

Pokret "Ne damo Nikšić" objavio je u nedelju da je potpredsedniku tog pokreta Vlatku Bulatoviću tokom noći crnom farbom oštećeno vozilo.

 

Komentari (0)

Evropa