Region

Medojević: Cilj Vlade Crne Gore je da bude antisrpska, antiruska i antipravoslavna

Komentari

Autor: Tanjug

01/05/2022

-

18:32

Medojević: Cilj Vlade Crne Gore je da bude antisrpska, antiruska i antipravoslavna
Medojević: Cilj Vlade Crne Gore je da bude antisrpska, antiruska i antipravoslavna - Copyright Tanjug/AP/Risto Božović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Pokreta za promjene (PzP), članice Demokrtskog fronta, Nebojša Medojević, saopštio je danas da je jedini zadatak nove crnogorske vlade Dritana Abazovića da bude deo regionalne antisrpske, antiruske i antipravoslavne i antislovenske koalicije koja će služiti intenziviranju pritiska i pokušaja izazivanja unutrašnjih nemira u Srbiji.

Medojević ukazuje da će, kako navodi, posebno biti rizične operacije aktiviranja starih žarista - KiM, Makedonija, Sandžak, Republika Srpska gde globalisti imaju pod svojom kontrolom značajne resurse u balkanskoj konfederaciji organizovanog Kriminala i korumpiranim političarima, kontrolisanim tajkunima, medijima i NVO aktivistima.

"Levičarske ekstremističke terorističke organizacije (ANTIFA i sl.) finansirane od globalista (Soroša i družine) već intenziviraju obuke lokalnih ekstremista i anarhista za sprovođenje terora i izazivanje haosa u regionu, sa posebnom metom u Srbiji", upozorava Medojević.

Medojević je na svom fejbuk profilu rekao da je "sreća Crnu Goru pratila do ivice provalije".

"Zato sin neokomuniste i levičarskog ekstremiste Džordža Soroša čestita Dritanu na premijerskoj poziciji sa tri odsto podrške birača. Još ako Savo Kentera, sitni doušnik ANB postane šef ANB, sve izdajničke i plaćeničke figure globalne države biće na tabli. Milo. Sreća nas je pratila do ivice provalije. Posle nije", napisao je Medojević na svom fejsbuk profilu.

Medojević kaže i da je vlada Dritana Abazovića "još jedna u nizu marionetskih sluganskih Vlada Crne Gore koje su od 1998. godine formirane, isključivo po nalogu globalne duboke države i stranih bezbednosno-diplomatskih struktura".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa