Region

Abazović: Vladu ne sastavljaju oni koji pregovaraju, već drugi centri moći

Komentari

Autor: Pobjeda

28/08/2023

-

16:01

Abazović: Vladu ne sastavljaju oni koji pregovaraju, već drugi centri moći
Abazović: Vladu ne sastavljaju oni koji pregovaraju, već drugi centri moći - Copyright Tanjug/MediaBiro

veličina teksta

Aa Aa

Odlazeći premijer Crne Gore Dritan Abazović rekao je da su njegova očekivanja bila da će Crna Gora dobiti vladu još i pre, ali da su se stvari zakomplikovale, ali je rekao da ne gubi nadu da će se to i desiti.

Upitan da li je iznanađen poslednjim događajima u pregovorima o Vladi rekao je da nije.

- Nisam iznenađen, verujte. Ja neću iznositi svoju prognozu, vrlo sam siguran u ono što pričam, do sad je vreme pokazalo da sam za sve bio u pravu i oko ovoga ću biti u pravu - rekao je Abazović novinarima na Bledskom forumu. 

Kazao je da Vladu Crne Gore ne sastavljaju oni koji pregovaraju, nego drugi centri moći koji imaju za cilj da se spreči aktivna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije. Upitan je na koga misli, ali nije želeo da odgovori, već je rekao da ih je pustio da rade i da dovedu proces do kraja. 

- Neka im je srećno, dokazi su na sigurnom i u jednom trenutku, javnost će biti upoznata sa svim, pa radili to iz opozicije ili iz Vlasti - kazao je Abazović.

Na pitanje koliko sve to može destabilizovati Crnu Goru idućih nekoliko meseci, Abazović je rekao da Crnu Goru ništa ne može destabilizovati.

Komentari (0)

Evropa