Region

Pavićević: Savetnica ministra kapitalnih investicija u Crnoj Gori uhapšena zbog trgovine ljudima

Komentari

Autor: Tanjug

05/09/2023

-

14:41

Pavićević: Savetnica ministra kapitalnih investicija u Crnoj Gori uhapšena zbog trgovine ljudima
Pavićević: Savetnica ministra kapitalnih investicija u Crnoj Gori uhapšena zbog trgovine ljudima - Copyright AP/Risto Bozović

veličina teksta

Aa Aa

Zarija Pavićević iz Aletrnative Crna Gora objavio je da je novoizabrana savetnica ministra kapitalnih investicija Ervina Ibrahimovića, Meliha Dacić, uhapšena u policijskoj akciji protiv trgovine ljudima.

"Verujemo da će se gospođa Jelena Nedović oglasiti, osuditi ovo, kao nekada, u stvari neće, nema elemenata kršenja ljudskih prava u ovome, trgovina ljudima je skroz legitimna i kao takvoj joj na direktan način i ona sama daje legitimitet", napisao je Pavićević.

On je na Fejsbuku objavio rešenje o imenovanju Dacićeve u Ministarstvu, koje je stupilo na snagu 1. marta ove godine.

"Poštovani prijatelji, Bošnjačka stranke na delu", poručio je Pavićević. 

Portal RTCG je ovim povodom poslao upit portparolu Bošnjačke stranke i objaviće odgovor kada ga dobije. Juče je uhapšeno šest osoba zbog sumnje da su organizovali kriminalnu grupu i počinili trgovinu ljudima.

Njih šestoro SDT sumnjiči da su tokom 2022. i tekuće godine angažovali građevinske radnike iz Turske, koje nisu plaćali za izvedene radove, a navodno su ih i nezakonito držali u kolektivnom smeštaju i nisu im davali ni hranu.

 

Komentari (0)

Evropa