Evropa

Moskovski zoo-vrt časti žene za 8. mart: Besplatan ulaz, ali samo ako ispune jedan modni uslov

Komentari

Autor: TASS

08/03/2024

-

08:49

Moskovski zoo-vrt časti žene za 8. mart: Besplatan ulaz, ali samo ako ispune jedan modni uslov
Ilustracija - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Žene u odeći sa leopard printom moći će besplatno da uđu u Moskovski zoološki vrt od 8. do 10. marta, saopštila je pres služba zoo vrta.

"Nastavljamo našu divnu tradiciju da 8. mart provedemo kao leopardi. Ove godine održavamo promociju od 8. do 10. marta. Možete tri dana besplatno ulaziti u Moskovski zoološki vrt, u skladu sa navedenim kodeksom oblačenja. Žene koje dođu od 8. do 10. marta u odeći sa leopard printom, ulaze besplatno", stoji u saopštenju, prenosi TASS.

Pojašnjava se da se uslovi promocije odnose na velike vidljive odevne predmete: jaknu, kaput, pantalone, suknju, kapu ili šal. Neophodno je da gošća nosi najmanje dva odevna predmeta sa leopard printom, izuzev jednodelnog kombinezona.

Kako je napomenula generalna direktorka Moskovskog zoološkog vrta Svetlana Akulova, koju je citirala pres služba, akcija će posetioce podsetiti koliko su retke velike mačke.

"Mart je početak proleća, buđenje prirode i tradicionalno godišnje doba mačaka. Vreme je da se podsetimo koliko su velike mačke retke. U divljini nije ostalo više od 120 dalekoistočnih leoparda, a ima oko 600 amurskih tigrova. Pozivamo sve da vide naše ljubimce i osećaju se kao leopardi na jedan dan, prerušeni u njih“, rekla je ona.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa