Evropa

Izvori iz kraljevske palate: Kejt Midlton tempira datum za povratak, mora da bude spremna na susret s medijima

Komentari

Autor: Independent

09/03/2024

-

16:30

Izvori iz kraljevske palate: Kejt Midlton tempira datum za povratak, mora da bude spremna na susret s medijima
Kejt Midlton - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kejt Midlton "daje sve od sebe" da se vrati kraljevskim dužnostima posle Uskrsa, tvrde dobro obavešteni izvori iz kraljevske palate.

Ingrid Sjuard, glavna urednica magazina Majesty Magazine, izrazila je zabrinutost što princeza od Velsa nije viđena u javnosti od njene abdominalne operacije u januaru, piše Independent..

Ona je za Miror rekla: 

"Princeza očigledno daje sve od sebe iza kulisa da bude u formi i zdrava, tako da bude spremna da se suoči sa publicitetom koji će okružiti njen povratak javnim angažmanima posle Uskrsa".

Bakingemska palata je zamoljena za komentar, ali tvaničnog oglašavanja i dalje nema.

Komentar je zatražen i posle izjava Megan Markl koja je progovorila protiv "toksičnosti" društvenih medija i otkrila da se suočila sa zlostavljanjem na mrežama dok je bila trudna.

Tokom uvodnog govora na festivalu South by Southwest (SXSW) povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena u petak, vojvotkinja od Saseksa podsetila je na "okrutne" komentare koji su joj upućivani dok je nosila svoje dvoje dece, princa Arčija i princezu Lilibet.

Na komentare sa kojima se suočila, vojvotkinja je rekla: 

"Samo zastanite i razmislite malo o tome i stvarno morate da se zapitate zašto su ljudi postali toki hejteri. Nije to kul, to je okrutno", rekla je Markl.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa