Poznati

Kensingtonska palata: Smešne tvrdnje da je Kejt Midlton bila u indukovanoj komi

Komentari

Autor: Tanjug

27/02/2024

-

19:12

Kensingtonska palata: Smešne tvrdnje da je Kejt Midlton bila u indukovanoj komi
Kensingtonska palata: Smešne tvrdnje da je Kejt Midlton bila u indukovanoj komi - Copyright Tanjug/AP/Kirsty O'Connor

veličina teksta

Aa Aa

Kensingtonska palata saopštila je danas da su "smešne" teorije zavere o tome da je Kejt Midlton bila u medicinski indukovanoj komi. 

Princeza od Velsa je bila podvrgnuta operacija 16. januara, posle čega je provela dve nedelje u bolnici, prenosi Njuzvik.

Iz palate je navedeno da Midlton neće obavljati nikakve zvanične dužnosti pre Uskrsa.Teorija zavere se pojavila jer nisu objavljene slike Kejt Midlton kako napušta bolnicu, navodi list.

Sve je počelo tako što je španska TV voditeljka Konča Kaleha rekla da je nezvanično razgovarala sa zvaničkom britanske kraljevske porodice koji joj je navodno rekao da je život Kejt Midlton "bio u velikoj opasnosti".

"Lekari su morali da donesu drastične odluke u tom trenutku zbog komplikacija koje su se pojavila", navela ja španska novinarka.

Prema njenim rečima, odluka je bila da Midlton bude stavljena u indikovanu komu.

"Morali su da je intubiraju. Bilo je ozbiljnih komplikacija koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije prošao tako dobro", rekla je Kaleha. Iz Kensingtonske palate su poručili da su svi ti navodi "smešni".

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin