Evropa

Pobednik takmičenja u izležavanju upao u redakciju Dana i lomio inventar nezadovoljan naslovom

Komentari

Autor: Portal Dan

23/08/2022

-

20:55

Pobednik takmičenja u izležavanju upao u redakciju Dana i lomio inventar nezadovoljan naslovom
Pobednik takmičenja u izležavanju upao u redakciju Dana i lomio inventar nezadovoljan naslovom - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Žarko Pejanović zvani Knele sa Zabjela upao je u redakciju dnevnog lista i portala Dan i fizički napao zaposlene lomeći inventar. Tehnički urednik Dana i jedan novinar su povređeni, prenosi portal.

Pejanović je bio nezadovoljan što je u tekstu o takmičenju u ležanju, koje je održano u etno selu Montenegro u Breznama, i na kojem je pobedio, pisalo da je “najveći džabalebaroš”.

Interevenisala je policija i on je priveden.

U saopštenju policije se navodi da je "u 18.06 časova policiji u Podgorici prijavljeno da je jedno lice ušlo u prostorije redakcije DAN-a i fizički napalo novinare koji su se tu nalazili".

"Pripadnici policije su izašli na lice mjesta gdje su zatekli Ž.P. (28) koji je, nezadovoljan objavljenim tekstom u ovom mediju, o takmičenju koje se održalo prethodnih dana u jednom etno selu u Plužinama, a u kojem je isti učestvovao, fizički napao tehničkog urednika redakcije A.J, te polomio staklo i deo inventara u ovim prostorijama. A.J. je ovom prilikom zadobio povrede u vidu ogrebotine na šaci", navodi policija..

Ž.P. se, kako se dodaje, nalazi u službenim prostorijama Uprave policije, od njega se prikupljaju obaveštenja, te se očekuje kvalifikacija djela od strane nadležnog tužilaštva.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa