Evropa

Vučić sa Sančezom na marginama Davosa: Nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije

Komentari

Autor: Tanjug

17/01/2023

-

18:04

Vučić sa Sančezom na marginama Davosa: Nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije
Vučić sa Sančezom na marginama Davosa: Nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davos sa španskim premijerom Pedrom Sančezom.

"Uvek značajan susret sa velikim prijateljem Pedrom Sančezom nakon njegovog izlaganja na Svetskom ekonomskom forumu i odlična prilika za razmenu mišljenja o temama ovogodišnjeg foruma. Radujem se ekonomskim uspesima Španije, o kojima je govorio Pedro Sančez, i nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije!", poručio je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav". 

Vučić se prethodno, na marginama foruma u Davosu, sastao i sa  osnivačem i izvršnim direktorom kompanije "Affinity Partners" Džaredom Kušnerom sa kojim je, kako je naveo, imao odličan razgovor o potencijalima Srbije za velike i dugoročne investicije u sigurnom i atraktivnom poslovnom okruženju.

On je dodao da je ponosan što je imao priliku da izvršnom direktoru Affinity Partners, za kojeg je rekao da je jedan od najvećih globalnih igrača u domenu velikih ulaganja, detaljnije prezentuje neke od investicionih mogućnosti u Srbiji jer se, kako je naveo, ozbiljnost države upravo i meri veličinom investitora koji su zainteresovani da posluju kod vas.

"I u narednim danima ću se boriti da naša zemlja podigne na još viši nivo svoj imidž glavnog investiocionog centra u regionu. Živela Srbija!", poručio je Vučić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa