Izbori 2022

SNS predala listu za izbore u Beogradu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

16/02/2022

-

17:45

SNS predala listu za izbore u Beogradu
Tanjug/Zoran Žestić - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Predstavnici Srpske napredne stranke prvi su danas predali listu za beogradske izbore “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” koju je potpisima podržalo 12.500 birača.

Listu su predali prvi na listi SNS za beogradske izbore potredsednik SNS Aleksandar Šapić i predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić.

 

Šapić je rekao da su listu podržali svi oni koji žele da Beograd nastavi da se razvija, potpisom su, kako je rekao, podržali njegov infrastukturni i komunalni razvoj, izgradnju novih škola, vrtića, bolnica, bulevara, pozorišta, sportskih centara.

Istakao je da se Beograd menja neverovatnom brzinom i da to svi primećuju, a naročito oni koji su ga posetili nakon nekoliko godina pauze.

Šapić je kazao da u Beogradu ne postoji oblast koja danas u manjoj ili većoj meri nije poboljšana i to će, kako je dodao, reći svi bez obzira na političko opredeljenje.

"Da li može bolje? Naravno da može bolje, mora bolje i mi želimo da bude bolje", rekao je Šapić.

Istakao je i da će poverenje građana izvlačiti na osnovu onoga što je urađeno.

Uveren je da se Beograd razvija u dobrom pravcu, dodajući da to kažu i oni koji nisu glasači SNS-a.

"I oni kažu da Beograd danas izgleda onako kako su želeli da izgleda pre nekoliko godina ili decenija. Beograd je Njujork Jugoistočne Evrope, odavno je postao centar ovog regiona i siguran sam da će tako biti i u budućnosti", rekao je Šapić.

Poručio je da će se SNS zalagati da Beograd bude još bolji, lepši, kvalitetniji i da će se povesti još više računa o ljudima.

Prethodno su predstavnici SNS predali listu za republičke izbore.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town