Izbori 2022

Srpska napredna stranka predala potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/03/2022

-

14:14

Srpska napredna stranka predala potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije
Srpska napredna stranka predala potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Srpska napredna stranka predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, na izborima 3. aprila. Naprednjaci su kandidaturu Aleksandra Vučića predali nešto posle 14 sati u Republičkoj izbornoj komisiji. Članicama RIK podelili su i ruže povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena.

Delegaciju SNS predvodila je aktuelna premijerka i članica Predsedništva stranke Ana Brnabić.

Ona je nakon predaje potpisa u obraćanju novinarima rekla da je predato 154.888 potpisa podrške građana za kandidata SNS Aleksandra Vučića. Brnabić je zahvalila svima koji su satima čekali da daju potpis, ali i onima koji nisu stigli da daju svoju podršku akuelnom predsedniku Srbije.

Tanjug/Jadranka Ilić

 

Ona je poručila da je u ovim izazovnim vremenima cilj da se očuvaju mir i obezbedi stabilnost.

"Da sačuvamo mir i obezbedimo stabilnost, kako bi Srbija mogla da nastavi da pobeđuje. Naša politika su rad i reziltati, još puteva, pruga, još bolje bolnice, klični centri, domovi zdravlja, veća ulaganja u obazovanje, dalji rast plata i penzija, još bolje šanse za mlade, sigurnija i dostojanstvenija budućnost za starije sugrađane", rekla je Brnabić i dodala:

"U ovim teškim vremenima da naš narod nastavi da vodi našu zemlju, da nemamo uticaj ni istoka, ni severa, ni zapada ni juga, nego da sami odlučujemo o svojoj zemlji. Danas više nego ikad u poslednjih 100 godina je važno da zadržimo stabilnost, snagu, sigurnost, ali da imamo iskustvo, pamet i hrabrost da vodimo Srbiju dalje u buducnost", rekla je Brnabić.

Danas je više nego ikada u poslednjih 100 godina, kako je dodala, važno da zadržimo stabilnost, snagu, sigurnost, da imamo iskustvo, pamet i hrabrost da vodimo Srbiju.

"Sve te osobine ima naš kandidat, Aleksandar Vučić", rekla je Brnabić.

Ona je zahvalila partrenima na podrđšci, na prvom mestu, kako je dodala - SPS i JS, ali i SVM.

"Želim da zahvalim i svima onima koji su nas podržali i podržali kandidata SNS da bi Srbija nastavila da pobeđuje. Izbori nisu igra posebno u ovakvoj situaciji, a 3. aprila se odlučuje o budućnosti Republike Srbije", zaključila je Brnabić.

Vučić je kandidat i koalicije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", a njegovu kandidaturu za predsednika Srbije podržali su i SPS, Jedinstvena Srbija, Savez vojvođanskih Mađara.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town