Izbori 2022

Koalicija Moramo predala kandidaturu Biljane Stojković za predsednicu Srbije

Komentari

Autor: FoNet

13/03/2022

-

15:27

Koalicija Moramo predala kandidaturu Biljane Stojković za predsednicu Srbije
Koalicija Moramo predala kandidaturu Biljane Stojković za predsednicu Srbije - Copyright Fonet/Milica Vučković

veličina teksta

Aa Aa

Kandidatkinja koalicije Moramo za predsednicu Srbije Biljana Stojković predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu i nešto blizu 11.000 potpisa građana koji je podržavaju, uz ocenu da se borba koja je započela na ulici ovim nastavlja u institucijama. Stojković je zahvalila grupi od oko 60 organizacija koje su podržale njenu kandidaturu i građanima koji su je podržali, uz ocenu da je ovo već jedna mala pobeda.

"Sada krećemo u političku borbu, da aktivizam sa ulica unesemo u institucije. Želimo da se u institucijama, u sistemu čuje glas građana", rekla je Stojković.

Fonet/Milica Vučković

 

U RIK su, zajedno sa Stojković, došli i članovi koalicije Nebojša Zelenović, Aleksandar Jovanović Ćuta, a kandidatkinju za predsednicu prisustvom su podržali i doktori Rade Panić i Zoran Radovanović, kao i Božo Prelević.

Fonet/Milica Vučković

 

Po predaji neophodne dokumentacije, Stojković je dežurnim članovima Komisije podelila jabuke, za koje je rekla da su dobre jabuke iz Gornjih Nedeljica. Večeras u ponoć ističe rok za predaju predsedničkih kandidatura i lista za parlamentarne izbore koji će se održati 3. aprila

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town