Izbori 2022

Zelenović: Stojković predsednica po meri svih građana

Komentari

Autor: FoNet

13/03/2022

-

19:41

Zelenović: Stojković predsednica po meri svih građana
Nebojša Zelenović - Copyright Fonet/Aleksandar Barda

veličina teksta

Aa Aa

Biljana Stojković biće predsednica po meri svih građana, a glasovi za Biljanu i za koaliciju "Moramo" u Beogradu i Srbiji su glasovi za sve ljude čije ćemo interese zastupati u institucijama, izjavio je danas jedan od lidera te koalicije Nebojša Zelenović.

On je, zahvalivši svima koji su potpisima podržali predsedničku kandidaturu Biljane Stojković, rekao da su se "zajedno okupili oko ideje" da od Srbije stvore dobro mesto za život svih građana, koji će moći pristojno da žive od svog rada"

"Da stvorimo zemlju u kojojće se poštovati sva prava i različitosti. Napravićemo drugačiji sistem, koji će raditi u interesu svih građana", rekao je Zelenović, koji je i nosilac parlamentarne liste koalicije "Moramo".

On naglasio da će izbori 3. aprila biti prilika da "građani odlučuju o sopstvenom životu, tako što će biti uključeni u rešavanje problema u svojim mestima“.

"Moramo da ovaj sistem interesa nesposobnih i nedogovornih političkih elita, njihovih tajkuna, tajnih i skupih kredita, multinacionalnih kompanija, pretvorimo u sistem solidarnosti. Biljana Stojković i koalicija 'Moramo' vode se isključivo interesima Srbije i svih njenih građana. Moramo, zajedno i drugačije", poručio je Nebojša Zelenović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town