Izbori 2022

Kandidati liste SNS-a razgovarali sa penzionerima na Zvezdari

Komentari

Autor: Tanjug

16/03/2022

-

16:35

Kandidati liste SNS-a razgovarali sa penzionerima na Zvezdari
Kandidati liste SNS-a razgovarali sa penzionerima na Zvezdari - Copyright Tanjug/GO SNS

veličina teksta

Aa Aa

Kandidati na listi "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve" Ana Brnabić, Darija Kisić Tepavčević, Živorad Nikolić i Aleksandar Mirković razgovarali su danas sa penzionerima sa Zvezdare i tom prilikom naglasili da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka žive za rezultate.

Brnabić je navela da dela govore najbolje o tome šta je Srpska napredna stranka i kakva je politika Aleksandra Vučića.

Penzioneri, kao najodgovorniji članovi društva, to cene i zbog toga uživamo njihovu podršku, smatra Brnabić, saopšteno je iz GrO SNS.

"Zahvaljujući podršci penzionera mi smo mnogo toga uradili za svaki segment našeg društva i zato nastavljamo dalje nakon 3. aprila, idemo u mir i idemo u stabilnost", zaključila je Brnabić.

Prema rečima Nikolića, ovakva druženja i razgovori su prilika za razmenu entuzijazma i važne dogovore o daljem napretku i razvoju naše zemlje, jer "zajedno možemo sve".

Kisić Tepavčević je rekla da je važno da se bude u kontaktu sa građanima, da sluša i radi u skladu sa njihovim potrebama, jer samo tako, kako je navela, "možemo da budemo još bolji i da Srbija i Beograd nastave da napreduju".

Mirković je zahvalio prisutnima na tome što su izgradili Srbiju, što vole i poštuju svoju državu i što najbolje od svih znaju i razumeju kolika je važnost da Srbija danas, u ovim teškim vremenima, obezbedi mir i stabilnost, a da svi doboro znaju da je to moguće samo uz jakog lidera kakav je Aleksandar Vučić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town