Aktuelno iz kulture

Premijere serija "Oluja", "Tunel" i "Toma" ove jeseni na Superstar televiziji

Komentari

Autor: Tanjug

20/09/2023

-

12:01

Premijere serija "Oluja", "Tunel" i "Toma" ove jeseni na Superstar televiziji
Premijere serija "Oluja", "Tunel" i "Toma" ove jeseni na Superstar televiziji - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović, REC MEDIA /Božidar Živanović, Telekom Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Televizijski kanal Superstar počeće sa premijernim prikazivanjem serija "Oluja" u oktobru, "Tunel" u novembru i "Toma" u decembru, najavio je danas Telekom Srbija.

Nakon što je film reditelja Miloša Radunovića "Oluja" prikazan na Superstaru ovog leta, iz Telekoma Srbija najavljuju da od 30. oktobra kreće 12 nastavaka istoimene serije koja će "na emotivan način približiti sudbine našeg naroda avgusta 1995. godine".

Telekom Srbija

Lazar Ristovski u seriji "Tunel"

Domaći triler "Tunel“ je inspirisan "realnim događajima i opasnim situacijama u kojima su se nalazili pripadnici policijskih i antiterorističkih jedinica i njihovih pregovaračkih odeljenja", a svaki od 12 nastavaka predstavljaju zasebne priče, kaže se u saopštenju.

Pregovarače tumače Minja Peković i Jovan Belobrković, dok se u epizodnim ulogama pojavljuju Nebojša Dugalić, Danica Ristovski, Miloš Timotijević, Sergej Trifunović, Zoran Cvijanović, Tamara Šustić i drugi.

Tanjug/Strahinja Aćimović

Milan Marić kao Toma Zdravković u seriji "Toma"

Nakon filma "Toma" reditelja Dragana Bjelogrlića, Telekom Srbija za decembar najavljuje istoimenu mini seriju od osam nastavaka, u kojoj Milan Marić igra pevača i kompozitora narodne muzike Tomu Zdravkovića (1938-1991).

"Do kraja godine na Superstaru nas očekuje još i nova serija 'Poseta', premijera nastavka kriminalističke drame '12 reči' sa Viktorom Savićem u glavnoj ulozi, kao i druga sezona hit serije 'Pevačica' u kojoj se sada glumici Jeleni Mur, koja tumači naslovnu ulogu, pridružila naša poznata pevačica Milica Todorović", najavio je Telekom Srbija.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura