Aktuelno iz kulture

Bojana Stojković: Dobijamo nove zagonetke u drugoj sezoni serije "Kalkanskih krugova"

Komentari

Autor: Tanjug

02/05/2023

-

13:29

Bojana Stojković: Dobijamo nove zagonetke u drugoj sezoni serije "Kalkanskih krugova"
Bojana Stojković - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Bojana Stojković vratila se ulozi Saše u drugoj sezoni serije "Kalkanski krugovi" koja se emituje vikendom na Superstar TV.

Stojković je rekla da je druga sezona drugačija zato što daje neka razrešenja i odgovore koji su ostali iz prve.

"Dobijamo i gomilu novih pitanja i zagonetki, tako da se nadam možda i trećoj sezoni. Ali o tom potom", rekla je glumica.

Prema njenim rečima, u nastavku "Kalkanskih krugova" ima više elemenata misterije, mistike i dosta fantastičnih momenata, a serija "izgleda na svetskom nivou".

Stojković tumači lik Saše čija je unutrašnja priroda nemirna i nedokučiva, i bilo joj je možda najteže da joj doda ženstvenost koju nije imala u prvoj sezoni".

Tanjug/Jadranka Ilić

 

+"Dodajem na tu ženstvenost i ljubavni momenat, a i jedan malo zastrašujući momenat", nagovestila je Stojković za Tanjug Reflektor.

Uloga Varje Ivolgine u predstavi "Idiot" Beogradskog dramskog pozorišta Stojković je jedna od najdražih, i ističe da je bilo zadovoljstvo raditi sa Ivicom Buljanom koji je "specifičan reditelj" i nije imala takvu vrstu procesa u pozorištu. 

"Teško mi je da trpim toliko na sceni da imam malo teksta. Ali je zapravo to nešto najzanimljive u glumi -  reakcija", navela je glumica.

Prema njenim rečima, glumci Jana Milosavljević, Luka Grbić i Nedim Nezirović su u "Idiotu" Fjodora Dostojevskog "napravili maestralan posao". 

Stojković počinje u BDP-u raditi predstavu "Lažljivi život odraslih" sa rediteljem Sebastijanom Horvatom sa kojim je sarađivala na "Cement Beograd", a očekuje je i koprodukcija sa Ljubljanskim pozorištem u režiji Žige Divjaka. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura