Aktuelno iz kulture

Ivana Zečević: Neverovatna je ljubav publike prema seriji "Kalkanski krugovi"

Komentari

Autor: Tanjug

12/04/2023

-

10:46

Ivana Zečević: Neverovatna je ljubav publike prema seriji "Kalkanski krugovi"
Ivana Zečević: Neverovatna je ljubav publike prema seriji "Kalkanski krugovi" - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Mladu glumicu Ivanu Zečević poslednjih godina možemo da vidimo u brojnim domaćim projektima, a ljubitelji serija najviše je pamte po ulozi u seriji "Kalkanski krugovi".

Zečević je rekla da se publika "jako vezala" za "Kalkanske krugove", dobija dosta "fidbeka" na ulici i oseti "neverovatnu ljubav od naroda".

"U drugoj sezoni je pojačan žanr misterije i horora, uz porodičnu dramu koja je oduvek bila tu i strašno jako je držala seriju", istakla je glumica.

Zečević je dodala da je scenarista Đorđe Milosavljević "dosta ambicionije napisao drugu sezonu", koja ima dosta specijalnih efekata i sjajnih kostima.

"Imamo i epohu, koja se provlači kroz prvu sezonu. Kako smo krenuli, tako i nastavljamo samo malo intenzivnije", rekla je Zečević.

Ulogu u "Kalkanskim krugovima" Zečević je dobila na kastingu i priznaje da je imala strašnu tremu, i ističe pomoć kolega Žarka Lauševića, Vojina Ćetkovića i Milana Marića, koji su bili "fenomenalni, topli i divni".

"Tako smo i radili. Mislim da se oseti u seriji da smo se poklopili energetski i radno", istakla je Zečević.

Njen lik Mionu u prvoj sezoni zatiče tragedija, pošto je izgubila ljubav iz detinjstva, a Zečević kaže da u drugoj sezoni pokušava da "živi normalan život, ali je Dol ne pušta i doziva je".

U seriji "U klinču" najveći izazov za Zečević bila je količina teksta i brzina kojom je snimano, ali dodaje da je "takav format i to je ozbiljan trening, uz sjajne kolege i ozbiljnu produkciju".

"'U klinču' zauzima posebno mesto, jer sam zavolela lik, i radujem se Vanji. Kao i  mlađoj publici koja je zavolela taj projekat i oni su mi motor", rekla je glumica.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura