Aktuelno iz kulture

Pre 25 godina upoznali smo sestre Halivel: Gde su danas glumci iz serije "Čari"

Komentari

Autor: People

08/10/2023

-

20:12

Pre 25 godina upoznali smo sestre Halivel: Gde su danas glumci iz serije "Čari"
Pre 25 godina upoznali smo sestre Halivel: Gde su danas glumci iz serije "Čari" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pre 25 godina, sestre Pajper, Fibi i Pru Halivel donele su magiju na naše televizijske ekrane sa serijom koja je postala planetarno popularna - "Čari".

Serija u kojoj su glumile Holi Meri Kombs, Alisa Milano i Šenen Doerti, kasnije i Rouz Mekgouen, bila je u početnim recenzijama "glednjiva, ali ne i očaravajuća". Ipak, imala je brojne fanove, piše magazin "People".

Radnja je smeštena u San Francisko i prati tri sestre veštice dok se bore protiv zlih sila, a gde su danas glumci čiji su likovi obeležili brojna detinjstva?

Holi Meri Kombs (Pajper Halivel)

profimedia

 

Bivša tinejdžerska zvezda Holi Mari Kombs bila je najpoznatija po svom radu u "Picket Fences" kada se pridružila "Čarima" kao srednja sestra Pajper, koja ima sposobnost da zamrzne ili zagreje molekule do (ponekad) eksplozivnih rezultata.

"Svi nas stalno upoređuju sa Čarlijevim anđelima, a mene uvek upoređuju sa Kejt Džekson“" rekla je za "People" 1998. 

Nakon što se serija završila 2006. godine, Kombs je imala nekoliko TV nastupa i uloga u filmu pre nego što je stigla do serije "Slatke male lažljivice". Trenutno vodi podkast koji je upravo o Čarima "Kuća Halivel" sa Dru Fulerom i Brajanom Krausom.

Kombs (49), koja ima tri sina sa bivšim mužem Dejvidom Donohom, udala se za trećeg muža Majka Rajana 2019.

Alisa Milano (Fibi Halivel)

profimedia

 

Takođe već poznata gledaocima po svom radu na filmu "Ko je gazda?", Alisa Milano je igrala najmlađu sestru Fibi, čije moći su joj omogućile da vidi i budućnost i prošlost, i koje su nastavile da rastu kako je serija odmicala.

Ona je 2021. godine otvorila glasine o nesuglasicama na snimanju, posebno u vezi sa koleginicom Šenen Doerti, rekavši za ET: "Mogla bih da preuzmem odgovornost za mnogo tenzija koje smo imali. Mislim da je veliki deo naše borbe proizašao iz osećanja da je reč o konkurenciji, a ne o sestrinstvu čemu je serija bila toliko posvećena. I imam neku krivicu za svoju ulogu u tome". 

Dodala je da ona i njene kolege nastavljaju da održavaju kontakt, uprkos prethodnim nesuglasicama.

Milano je propustila ponovno okupljanje u Konektikatu u martu 2023. godine, iako je objavila fotografiju svojih kolega, napisavši: "Ovo me čini srećnom zbog fanova. Kakav poklon". Međutim, srela se sa partnerom Džulijanom Mekmehonom u septembru ove godine na drugom događaju za obožavaoce u Parizu, na veliko oduševljenje fanova.

Glumica je  radila na nekoliko serija od tada, pre svega u serijama "Mi Name Is Earl", "Mistresess" i "Insatiable". Ona je takođe bila ključna u pokretanju pokreta #MeToo na Tviteru nakon što je partnerka Rouz Mekgauan optužila producenta Harvija Vajnstajna za seksualni napad.

Milano (50) je od 2009. udata za svog drugog muža, agenta za talente Davida Bugliarija, imaju dvoje dece.

Šenen Doerti (Pru Halivel)

profimedia

 

Bivša tinejdžerska zvezda poput njenih kolega, Šenen Doerti je imala u biografiji ulogu u nekoliko serija od kojih je, pre Čari, svakako bila najznačajnija ona u Beverli Hilsu. 

Kao najstarija sestra Pru, mogla je da pomera predmete svojim umom. Povukla iz emisije otišavši  na kraju treće sezone.

"Bilo je previše drame na setu, a premalo strasti prema poslu. Znate, imam 30 godina i više nemam vremena za dramu u svom životu", rekla je za ET 2001.

Od tada je nastavila da radi na filmovima i televiziji, pridruživši se Severnoj obali, 90210 i Mari-Kari za niz epizoda.

Od 2015. godine, Doerti se bori sa rakom dojke i javno opisuje svoju dijagnozu i tretman koji je u toku.

"Da li je sve lepo? NE, ali je istinito i nadam se da ćemo svi postati obrazovaniji, bolje upoznati sa tim kako rak izgleda. Nadam se da ohrabrujem ljude da rade mamografe, da idete na redovne preglede, da se izborite sa strahom i suočite se sa onim što je pred vama", napisala je na Instagramu u oktobru 2021. 

U aprilu 2023. Doerti (52) je objavila da se razvodi od trećeg muža Kurta Isvarienka, za kojeg se udala 2011.

Rouz Mekgouen (Pejdž Metjuz)

profimedia

 

Rouz Mekgouan je stigla u seriju u 4. sezoni kao polusestra Halivelovih Pejdž, koja je došla sa sopstvenim moćima. Bila je poznata po ulogama u filmovima kao što su "Javbreaker", "Scream", "Bio-Dome" i "Encino Man" pre nego što se pridružila Čarima.

"Zabavno je boriti se protiv zla", rekla je za People 2002.

Nakon Čari, nastavila je da radi na televiziji i filmovima, glumeći u seriji filmova za reditelje Roberta Rodrigeza i Kventina Tarantina. Ali njeno ime postalo je najveći sinonim za #MeToo pokret nakon što je bila jedna od prvih glumica koja je optužila producenta Harvija Vajnstajna za seksualni napad.

Mekgouen (50) bila je verena za Marilina Mensona 2001. i režisera Roberta Rodrigeza 2007, pre nego što se udala za umetnika Dejvija Dejla 2013. godine. Razveli su se 2016. godine.

Džulijan Mekmehon (Kol Tarner)

profimedia

 

Pre nego što se pridružio Čarima u sezoni 3, Džulijan Mekmehon je bio najpoznatiji po filmovima "Home and Away", "Another World" i Profiler. Njegova uloga Fibinog muža, poludemona Kola, trajala je dve sezone.

Mekmehon i Milano su se ponovo okupili na događaju za fanove u Parizu 2023. godine, a fanovi su komentarisali selfije njih dvoje kako je reč o najboljem serijskom paru.

Glumac je ostao poslovno zauzet u godinama nakon Čari, uskočivši pravo u franšizu "Fantastična četvorka" i "Reži me" (za koju je zaradio nominaciju za Zlatni globus), pored "Runavais" i "FBI: Most Vanted".

Mekmehon (55) je ranije bio oženjen sa Deni Minog i Bruk Berns, ima jednu ćerku, 2014. je  oženio Keli Paniagua.

Brajan Krause (Leo Vajat)

profimedia

 

Brajan Krause se takođe pojavio u "Drugom svetu", pored "Povratka u Plavu lagunu", pre nego što je glumio Lea, belosvica za kog se udaje Pajper Halivel.

Krause, 50, ponovo se ujedinio sa svojim kolegama na nekoliko događaja tokom godina, pored toga što je bio zauzet drugim ulogama

Ranije je bio oženjen sa Bet Brus i ima jednog sina.

Dorijan Gregori (Deril Moris)

profimedia

 

Kao i njegove kolege Dorijan Gregori je bio zauzet televizijskim poslom pre nego što je sleteo u San Francisko i pojavio se u Čarima kao prijatelj Halivelovih, policijski inspektor Deril.

Gregori (52) nastavio je svoj televizijski rad nakon serije, poslednji u serijama "Uvod u anatomiju" i "As Luck Would Have It".

Komentari (0)

Kultura