Aktuelno iz kulture

HBO stavio tačku na kontroverznu seriju "Idol": Posle žestokih kritika javnosti, studio odustao od druge sezone

Komentari

Autor: Variety

29/08/2023

-

10:53

HBO stavio tačku na kontroverznu seriju "Idol": Posle žestokih kritika javnosti, studio odustao od druge sezone
HBO stavio tačku na kontroverznu seriju "Idol": Posle žestokih kritika javnosti, studio odustao od druge sezone - Copyright Prinskrin/Youtube/HBO

veličina teksta

Aa Aa

"Idol" kontroverzna HBO serija Sema Levinsona i Abela "Vikenda" Tesfajea, otkazana je posle samo jedne sezone.

Jedan od najprovokativnijih originalnih programa iz HBO "kuhinje" od premijernog prikazivanja susretao se sa žestokim kritikama publike i stručne javnosti. 

"Posle mnogo razmatranja i razmišljanja, HBO, kao i kreatori i producenti, odlučili su da ne nastavljaju dalje sa drugom sezonom. Zahvalni smo autorima, ansamblu i ekipi na neverovatnom radu", rekao je predstavnik te kuće za Variety.

Prva sezona imala je samo pet epizoda u kojoj su glavne uloge poverene Lili Rouz Dep i Tesafjeu. 

Ćerka proslavljenih roditelja Džonija Depa i Vanese Paradi igra mladu zvezdu, koja se zaljubljuje u razvratnog "velnes gurua" (The Weeknd) i s njim upoznaje skriveni svet ludih i obesnih žurki u kojima uživa svega nekolicina najgbogatijih i najpoznatijih.

U seriji se pojavljuje i korejska reperka i pevačica Dženi, jedna od članica grupe Blackpink.

Reditelj Levinson postigao je veliki uspeh svojom serijom "Euforija", koja je prošle godine osvojila čak 16 Emi nagrada. Ipak, na portalu Rotten Tomatoes koji analizira ocene kritičara, "Idol" je imao samo 19 posto pozitivnih ocena.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura