Aktuelno iz kulture

Bred Pit navodno igra u poslednjem filmu Kventina Tarantina

Komentari

Autor: Deadline

02/02/2024

-

10:41

Bred Pit navodno igra u poslednjem filmu Kventina Tarantina
Bred Pit - Copyright Tanjug AP/Domenico Stinellis

veličina teksta

Aa Aa

Bred Pit je navodno dobio jednu od uloga u "poslednjem" filmu Kventina Tarantina "Filmski kritičar", saznaje Deadline.

Tarantino i Pit sarađivali su u više projekata, između ostalog i u "Bilo jednom u Holivudu" (2019) i "Prokletnici" (2009).

Novo ostvarenje koje će prema pojedinim izvorima biti poslednje u Tarantinovoj karijeri, smešteno je u Los Anđeles 1977. godine, i bavi se kritičarem koji radi za izvesni list "The Popstar Pages".

Tarantino je najavio da je film "zasnovan na liku koji je stvarno postojao, ali nikada nije bio poznat, a pisao je recenzije čak i za porno filmove".

"Bio je vrlo nepristojan. Psovao je, koristio rasističke uvrede, ali je bio strašno zabavan", rekao je reditelj u jednom intervjuu.

Nije poznato da li je Pitu namenjena baš ta uloga, a Tarantino je ranije nagovestio da će je najverovatnije poveriti nekome "ko je oko 35. godine života" i ko ranije nije igrao glavnu ulogu u njegovim filmovima.

Pita smo u prethodnom periodu mogli da vidimo u dva filma: "Bullet Train" i "Vavilon", a uskoro bi trebalo da se pojavi njegovo novo ostvarenje sa Džordžom Klunijem "Wolfs" i film o Formuli 1, koji još nema naziv. 

Tarantino odavno govori o tome da će njegov deseti film biti i njegov poslednji, ali to ne znači da posle njega neće ništa raditi. Izvesno je da će nastaviti da piše, a poznato je i da radi na seriji od osam epizoda, što će biti prvi put da se oproba u televizijskoj produkciji.

Takođe je izrazio želju da počne da piše pozorišne komade.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura