Poznati

Anđelina Džoli pred sudom o bivšem mužu: "Bred Pit je glumac, on se bavi iluzijama, a ne prljavštinom i grožđem"

Komentari

Autor: Tanjug

11/07/2023

-

11:18

Anđelina Džoli pred sudom o bivšem mužu: "Bred Pit je glumac, on se bavi iluzijama, a ne prljavštinom i grožđem"
Anđelina Žoli i Bred Pit - Copyright AP/ASSOCIATED PRESS

veličina teksta

Aa Aa

Anđelina Džoli podnela je sudu dokumente u kojima osporava tvrdnje bivšeg supruga, glumca Breda Pita da je on podigao njihov posao sa vinom. Džoli tvrdi da je on nije imao aktivnu ulogu u vinogradarstvu i proizvodnji vina, kao i da je vinariju posećivao samo kako bi se divio radu francuskih radnika koji su, kako tvrdi, napravili posao.

Nakon što je Pit podneo tužbu protiv Džoli zbog navodno tajne prodaje polovine njihove vinarije u Francuskoj "Šato Miraval", glumica je podnela kontratužbu, a u novim dokumentima njegove argumente naziva "smešnim", prenosi Pejdž siks.

"Pit je glumac, a ne vinar. On se bavi iluzijama, a ne prljavštinom i grožđem", navela je Džoli u kontratužbi i dodaje da je Pit "pljačkao" vinariju koristeći zaradu za neozbiljne projekte, uključujući renoviranje studija za snimanje.

Džoli i Pit su vinariju kupili 2011. godine, a Pit je 2014. godine izjavio da je postao poljoprivrednik i da ga interesuje koja je zemlja najpogodnija za gajenje grožđa, nivo šećera, kiselosti grožđa kao i vreme berbe.

U tužbi koju je glumac podneo protiv bivše supruge, navodi se da njena odluka da proda svoju polovinu preti da uništi projekat u koji je Pit "uložio sebe", kao i da je prodala svoj udeo u kompaniji, suprotno dogovoru koji su sklopili dok su bili u braku, kako bi mu se inatila nakon što je njihov brak propao.

Pit je u sudskim dokumentima naveo da su Džoli i on imali dogovor da nikada neće prodati svoj udeo u imovini od 30 miliona dolara bez odobrenja druge strane, međutim Pit je u leto 2021. godine preko medija saznao da je Džoli prodala svoj udeo ruskom oligarhu, kojeg je on ranije odbio.

On tvrdi da je Džoli u tajnosti sarađivala sa Jurijem Šeflerom, kao i da nije htela da Pitu proda svoj udeo jer je on tražio zajedničko starteljstvo nad decom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin