Aktuelno iz kulture

Šta se nalazi u "paketićima" vrednim 125.000 dolara koje će dobiti zvanice dodele Oskara

Komentari

Autor: Guardian

09/03/2024

-

09:19

Šta se nalazi u "paketićima" vrednim 125.000 dolara koje će dobiti zvanice dodele Oskara
Šta se nalazi u "paketićima" vrednim 125.000 dolara koje će dobiti zvanice dodele Oskara - Copyright Tanjug/AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Svake godine zvanice najveće filmske svečanosti na svetu - dodele Oskara - dobijaju luksuzne poklone čija se vrednost meri u desetinama, pa i stotinama hiljada dolara. 

Ovog puta će filmske zvezde na raspolaganju imati luksuzna putovanja, bezbrojne proizvode za negu kože, različita pića, ali i poklone namenjene kućnim ljubimcima, poput "superhrane" za mačke.

Holivudski glumci i glumice imaće priliku da borave u Švajcarskoj, u jednoj od tradicionalnih kuća ili otputuju na holističko velnes opuštanje nedaleko od Los Anđelesa, a onda provedu i tri noći na ostrvu Sent Barts.

Proizvodi za negu lepote i zdravlja i ove godine zauzimaju veliki deo paketa, pa su tu različiti kozmetičkih tretmana, kao i suplementi koji obećavaju regeneraciju jetre.

Od ove godine u paketu su i jestivi proizvodi na bazi marihuane, ali i flaše vrhunskih žestokih pića, piše Guardian.

Kada uživanje u opojnim sredstvima prođe, na raspolaganju će im biti i "kliničke konsultacije za kvalitetan san".

Paket koji je nazvan "Everyone Wins" namenjen je samo glumcima i rediteljima nominovanim za nagrade, a napravila ga je PR kompanija "Distinctive Asset"

Kao i prošle godine, vrednost paketa procenjena je na oko 125.000 dolara.

Biće i utešnih nagrada za ostale zvanice, kao što je štampana zbirka citata iz filmova, specijalno izdanje Rubikove kocke, dečja knjiga o dobroti i empatiji, čestitke zahvalnosti koje podstiču povezanost među generacijama, a svoje usluge ponudio je i dr Karl Krajstman, koji se predstavlja kao "mentalista za zvezde". On je profesor komunikacija koji je specijalizovan za "čitanje misli", a glumci i glumice moći će da prisustvuju njegovom šouu.

Dodela Oskara održava se u noći između 10. i 11. marta, i mada je gotovo izvesno da će priznanja za najbolje sporedne glumce otići u ruke Robertu Dauniju Mlađem ("Openhajmer") i Davin Džoj Randolf ("Holdover"), još je neizvesno kojim glavnim glumcima će biti dodeljena prestižna priznanja. Za favorite slove Ema Stoun, Lili Gledstoun, Kilijan Marfi i Pol Đamati.

Oni koji Oskar ne osvoje, ipak će dobiti još posebniju statuetu: sopstveni 3D portret u boji, od hvajske kompanije "Dooplikit".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura