Aktuelno iz kulture

Britanski mediji tvrde da je odabran novi Džejms Bond: Da li je zvezda akcionih filmova novi agent 007

Komentari

Autor: Euronews

19/03/2024

-

11:54

Britanski mediji tvrde da je odabran novi Džejms Bond: Da li je zvezda akcionih filmova novi agent 007
Aron Tejlor Džonson - Copyright AP/Lee Jin-man

veličina teksta

Aa Aa

Engleski glumac Aron Tejlor-Džonson tumačiće lik Džejmsa Bonda u najnovijoj adaptaciji filmskog serijala, tvrde britanski tabloidi, kojima je neimenovani izvor blizak produkciji filmova o čuvenom špijunu, potvrdio tu informaciju.

Tejlor-Džonson, prema navodima, još nije zvanično prihvatio ulogu, ali "Eon Productions" već radi na scenariju i čeka njegov odgovor. 

"Što se 'Eona' tiče, Aron će potpisati ugovor narednih dana i on je savršen glumac za lik Džejmsa Bonda, koji će nastaviti gde je glumac Denijel Krejg stao", rekao je izvor za britanski "The Sun".

Ukoliko prihvati ulogu, Tejlor-Džonson će naslediti glumce Šona Konerija, Džordža Lezenbija, Rodžera Mura, Timotija Daltona, Pirsa Brosnana i Dejnijela Krejga.

"Ja radim šta mi se radi"

Aron Tejlor Džonson od ranije je važio za jednog od favorita za budućeg Džejmsa Bonda, barem kada je reč o britanskim kladionicama. Međutim, on je svojevremeno na pitanje o tome da li bi sebe mogao da vidi u toj ulozi, dao neodređen odgovor.

Govoreći o svom novom superherojskom filmu "Lovac Krejven", koji bi u bioskopima trebalo da se nađe ove godine, Tejlor Džonson je na pitanje o mogućnosti dobijanja uloge 007, rekao: "Šta bude od Krejvena, može da otvori mnoge različite razgovore". 

Kada mu je novinar ukazao na to da vodi na kladinicama kao potencijalni budući Bond, Džonson je ponovo izbegao direktan komentar.

"Već sam ti rekao, ja radim šta mi se radi. To je moj put, radim šta intuitivno osećam da treba da radim. Nikad nisam donosio odluke na osnovu perspektiva drugih ljudi ili njihovih ocena i očekivanja. Ako to radite, izgubite razum. Izgubite osećaj samopouzdanja i izgubite dušu. Morate da shvatite šta je vama važno i šta deluje da je ispravno i morate da ostanete u skladu s onim što je pred vama. Ispred mene je Krejven", rekao je glumac.

Odgovarajući na pitanje šta je sledeće što planira u karijeri, rekao je da je usredsređen na to što trenutno drži u rukama, preneo je Independent.

"Proveo sam dve godine praveći Krejvena. Sav taj trud  ulažem u to da dobije svoje mesto - to je ono što radim", istakao je Tejlor Džonson.

Američki mediji pisali su da je Tejlor Džonson imao sastanak sa dugogodišnjom producentkinjom filmova o Džejmsu Bondu Barbarom Brokoli. 

Pored zvezde "Lovca Krejvena", na kladionicama su ranije najveće šanse za ulogu budućeg Bonda imali Henri Kavil, ali i Idris Elba, Džejms Norton, Papa Esiedu, pa čak i Kilijan Marfi, zvezda aktuelnog bioskopskog hita "Openhajmer", piše Euronews.

Komentari (0)

Kultura