Aktuelno iz kulture

Na Filmske susrete u Nišu uz potvrdu o vakcinaciji, preležanom kovidu ili uz negativan test

Komentari

Autor: Ljiljana Pavlović/ Euronews Srbija

18/08/2021

-

12:14

Na Filmske susrete u Nišu uz potvrdu o vakcinaciji, preležanom kovidu ili uz negativan test
Na Filmske susrete u Nišu uz potvrdu o vakcinaciji, preležanom kovidu ili uz negativan test - Copyright Wikipedia.org/Aleksić Ivan

veličina teksta

Aa Aa

"Na Filmske susrete u Nisu moći će da se uđe samo uz potvrdu o vakcinaciji, preležanom kovidu ili uz negativan test", saopštio je Niški kulturni cenatar, koji organizuje Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma - Filmske susrete.

Kako su organizatori najavili, na punktu ispred pozornice posetioci moći moći da urade brzi antigenski test.  

Na Letnjoj pozornici niške Tvrđave, 56. Filmski susreti biće održani 21. do 27. avgusta. U kokurenciji za nagrade je 11 filmova, a ovogodišnju filmsku smotru će otvoriti projekcija filma "Toma", biografski film o životu Tome Zdravkovića u režiji Dragana Bjelogrlića.

U okviru revijalnog dela programa, pred publikom u Nišu će se naći dva ostvarenja, a detaljan program može se pronaći na zvaničnom sajtu Filmskih susreta.

Komplet ulaznica u prodaji je po ceni od 2.000 dinara. Kao i ranijih godina, ukoliko do početka festivala ne budu prodati svi kompleti, zainteresovani će na ulazu u Letnju pozornicu moći na dan projekcije od 19 sati da kupe pojedinačnu ulaznicu po ceni od 400 dinara.

Preporuka za vas

Reditelj povukao "Južni vetar 2: Ubrzanje" sa Filmskih susreta, festival u Nišu otvara film "Toma", a na programu se neće naći ni "Nebesa"

Komentari (0)

Kultura