Aktuelno iz kulture

Uzbudljiv serijski program na Superstar kanalima: Od 3. seprembra "Dug moru", "Aviondžije" i "Pevačica"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/08/2021

-

14:05

Uzbudljiv serijski program na Superstar kanalima: Od 3. seprembra "Dug moru", "Aviondžije" i "Pevačica"
Serije - Copyright Promo, Irena Canić

veličina teksta

Aa Aa

"Nakon tropskog leta, koje je većina nas provela aktivno, sa temperaturnim osveženjem stiže nam novi talas kvalitetnih domaćih serija u produkciji Telekoma Srbija, koje će učiniti da jesen ispred malih ekrana provedemo ušuškani uz živopisne zaplete i senzacionalne sadržaje. Upoznaćemo zagonetne likove dugoočekivanih serija i priče koje će biti neiscrpna tema za duge jesenje večeri, dok će se neke od omiljenih TV priča od ranije nastaviti u vidu novih sezona", navodi se u saopštenju produkcije.

Prva serija čije emitovanje počinje u jesenjoj programskoj šemi je "Dug moru". Prethodne godine opčinila je gledaoce svojom neobičnom pričom i hipnotišućom atmosferom, a od 3. septembra svakog petka od 21 čas njeni verni ljubitelji moći će da prate drugu sezonu serije na kanalu Superstar.

Monte Royal Pictures promo

"Dug moru" od 3. septembra svakog petka od 21 čas

Radnim danima u istom terminu, gledaoci će se zabavljati uz "Aviondžije", luckastu ekipu koja će večeri začiniti humorom, strašću, ali i putovanjima i avanturama, koje će nam zasigurno svima nedostajati tokom hladnijih dana.

Hype production promo

"Aviondžije" radnim danima od 21 sat

Superstar kanal je za vikende od 21 čas pripremio premijum seriju inspirisanu jednim od najintrigantnijih događaja u poslednjih nekoliko godina, prožetu mistikom i nadrealnim elementima - seriju "Pevačica". Žanrovski inovativna, ova serija zasigurno će prikovati gledaoce za male ekrane i učiniti jesen u toplini doma napetom i uzbudljivom.

Promo/Irena Canić

"Pevačica" vikendom od 21 sat

"Pored ekskluzivnog sadržaja koji će se prikazivati na Superstar kanalu, Telekom Srbija pripremio je još jedno iznenađenje u vidu lansiranja novog kanala Superstar 2 (nekadašnji Star kanal) na kojem će se takođe emitovati kvalitetan filmski i serijski sadržaj, kao i reprize domaćih sadržaja sa Superstar kanala", dodaje se u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura