Aktuelno iz kulture

"Blizanci" postaju "Trojke": Švarceneger i Deni Devito u novom filmu dobijaju trećeg brata

Komentari

Autor: Deadline

15/09/2021

-

22:41

"Blizanci" postaju "Trojke": Švarceneger i Deni Devito u novom filmu dobijaju trećeg brata
Deni Devito i Arnold Švarceneger - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Komedija iz 1988. godine u kojoj Arnold Švarceneger kreće u potragu za davno izgubljenim bratom blizancem Denijem De Vitom, konačno dobija nastavak.

U novom ostvarenju dobijaju i trećeg brata kog igra Trejsi Morgan, a snimanje počinje u januaru sledeće godine.

"'Blizanci’ su bili prilično uspešni , a nekoliko godina kasnije, Arnold se našao sa Edijem Marfijem i ovaj predlog došao je od jednog od njih", rekao je reditelj Ivan Rajtman za Dedlajn.

"Započeli smo scenario sa Edijem i nakon uspeha koji smo imali sa 'Coming 2 America' na Amazon Prajmu, on je bio prilično zauzet. Znali smo da moramo da ga snimamo početkom sledeće godine. Bio sam dobar prijatelj sa Trejsijem Morganom dugo godina i uvek sam mislio da je on jedan od najsmešnijih ljudi na svetu, pa smo napisali smo iznova ceo scenario s njim. Sad treba da saberemo novac i napravimo film", rekao je Rajtman.

Reditelj originalnog filma, koji je na blagajnama zaradio 216 miliona dolara, podelio je i premisu nastavka.

"Tajno je rođena i treća beba koja je crna i koja nije bila u kontaktu sa svojom braćom. Oni se međusobno ne znaju i negde na početku filma se povezuju posle svih tih godina. Ovo je film o porodici i kako, bez obzira na razlike, treba da naučimo da se slažemo. Ovi likovi imaju sjajnu hemiju zajedno i to se vidi", ocenio je Rajtman.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura