Aktuelno iz kulture

Velika pobeda Skarlet Johanson: Dizni će isplatiti glumici preko 40 miliona dolara

Komentari

Autor: Deadline

01/10/2021

-

10:07

Velika pobeda Skarlet Johanson: Dizni će isplatiti glumici preko 40 miliona dolara
Velika pobeda Skarlet Johanson: Dizni će isplatiti glumici preko 40 miliona dolara - Copyright EPA/ NINA PROMMER

veličina teksta

Aa Aa

Skarlet Johanson i "Dizni" su uspeli da postignu dogovor u vezi sa njenom tužbom, pa će ova kompanija glumici isplatiti iznos veći od 40 miliona dolara zbog kršenja ugovora, piše Deadline.

"Srećna sam što sam rešila sve s `Diznijem`. Neverovatno sam ponosna na posao koji smo zajedno odradili tokom proteklih godina i uživala sam u kreativnom procesu sa celim timom. Radujem se nastavku naše saradnje u godinama koje su pred nama", navela je Skarlet u svom saopštenju za medije.

S druge strane, i predstavnik "Diznija" je istakao da je zadovoljna postignutim dogovorom u vezi sa tužbom oko filma "Crna udovica".

Podsetimo, zvezda Marvelove superjunakinje "Crne udovice" tužila je "Dizni" zbog kršenja ugovora, nakon što je ta kompanija emitovala film "Crna udovica" na svojoj striming platformi Dizni+.

Kako je navela u tužbi, ugovor koji je potpisala podrazumevao je da će njen honorar najvećim delom zavisiti od prihoda koji film ostvari na bioskopskim blagajnama, a koji su drastično opali onog momenta kad je počelo strimovanje filma na pomenutoj platformi. Pravni zastupnici holivudske zvezde podeli su u tužbi procenu da je ona zbog navedenog izgubila blizu 50 miliona dolara.

"Dizni" je potom zatražio arbitražu, odnosno da se vansudski reši spor. Iako detalji postignutog dogovora nisu objavljeni, izvor Deadline je naveo da je u pitanju iznos veći od 40 miliona dolara.

Preporuka za vas

Skarlet Johanson: Scene borbe u "Crnoj udovici" su prave, tražila se brutalna neugodna istina u svakoj sceni

Komentari (0)

Kultura