Aktuelno iz kulture

Tužbu protiv "Diznija" sprema i zvezda filma "Zlica" Ema Stoun?

Komentari

Autor: RTS, Texasnewstoday.com

02/08/2021

-

12:55

Tužbu protiv "Diznija" sprema i zvezda filma "Zlica" Ema Stoun?
Tužbu protiv "Diznija" sprema i zvezda filma "Zlica" Ema Stoun? - Copyright MCF MegaComFilm /Promo

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda filma "Zlica", američka glumica Ema Stoun navodno, takođe, sprema tužbu protiv kompanije "Dizni", prenosi srpski javni servis.

Navodeći da je izgubila 50 miliona dolara kao rezultat objavljivanja filma "Crna Udovica" na striming servisu "Dizni plus" istovremeno sa bioskopskom distribucijom, Skarlet Johanson je podnela tužbu protiv studija "Dizni".

Holivudska zvezda, naime, potpisala je sa kompanijom ugovor u kojem se navodi da će deo njenog honorara za pomenuto ostvarenje dolaziti od prodaje bioskopskih ulaznica.

Samo nekoliko dana kasnije, bivši urednik časopisa Holivud riporter Met Belni navodi u svom blogu da bi Ema Stoun i Emili Blant mogle da budu sledeće zvezde koje će preduzeti mere protiv filmskog giganta.

Ema Stoun igra naslovnu ulogu u "Diznijevom" ostvarenju "Zlica" (Cruella), dok Emili Blant tumači jednu od glavnih uloga u filmu "Avantura u džungli" (Jungle Cruise).

Obe glumice su navodno imale ugovore sa "Diznijem" koji predviđaju zaradu od prodaje ulaznica.

Kako vreme prolazi sve je više onih koji veruju da je "rat" sa "Diznijem" koji je Johansonova pokrenula, samo početak borbe zvezda sa filmskim kompanijama zbog navodnog gubitka zarade.

Podsetimo, tužbom se oglasio i Džerard Batler, čiji je pravni tim podneo tužbu protiv kompanije "Nju imidž/ Milenijum films" tvrdeći da mu se duguje najmanje 10 miliona dolara za akcioni film "Pad Olimpa" iz 2013. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura