Aktuelno iz kulture

Objavljen prvi trejler za "Being the Ricardos": Nikol Kidman i Havijer Bardem kao legendarni televizijski par

Komentari

Autor: Variety

22/10/2021

-

23:14

Objavljen prvi trejler za "Being the Ricardos": Nikol Kidman i Havijer Bardem kao legendarni televizijski par
Objavljen prvi trejler za "Being the Ricardos": Nikol Kidman i Havijer Bardem kao legendarni televizijski par - Copyright AP/Christophe Ena, AP/Domenico Stinellis

veličina teksta

Aa Aa

Studio "Amazon" objavio je prvi trejler za film "Being the Ricardos" u režiji i po scenariju Arona Sorkina u kom su glavne zvezde Nikol Kidman i Havijer Bardem.

Priča prati legendarni televizijski par Lusil Bol i Desi Arnaz, koje na velikom platnu oživljavaju Kidman i Bardem, tokom nedeljnog procesa nastajanja popularnog televizijskog sitkoma "I Love Lucy". Od čitajućih proba ponedeljkom do snimanja petkom pred publikom u studiju, Lusi i Desi se suočavaju sa nizom izazova koji bi mogli da okončaju i njihove karijere i njihov brak.

Trejler daje tek kratke prikaze iz njihovog turbulentnog života koji je predstavljen u filmu, opis same priče daje Kidman koja oponaša glas Lusil, a trejler se završava čuvenom reakcijom Bolove u sceni sa gaženjem grožđa.

Kako je u nedavnom razgovoru sa Krisom Rokom (za rubirku Variety Actors on Actor) Kidman izjavila, ovaj biografski film neće biti rimejk poplularnog šou-programa "Volim Lusi", već će se samo pozabaviti temama serije. 

"Čudna stvar kod Lusil Bol je to što svi misle da radimo rimejk šoua, ali to nije tako. Ovde se radi o Lusil i Desi, njihovog vezi i njihovom braku. Veoma je duboko, zapravo", kazala je Kidman za Variety, koja je prihvatila ulogu pošto je Kejt Blanšet odustala od toga da igra Lusil.

"Being the Ricardos" se, takođe, bavi rasnim barijerama s kojima je par bio primoran da se suoči, s činjenicom da je Desi bio diskrimnisan zbog toga što je Kubanac, a Lusil se borila za njega da ostane u popularnom programu.

Prinstscreen YouTube/Amazon Prime Video

Iz filma "Being the Ricardos"

"I Love Lucy" je prikazivan na CBS u periodu između od 1951. do 1957. godine. Lusil Bol (1911-1989) i Desi Arnaz (1917- 1986) su tumačili muža i ženu Lusi i Rikija Rikarda. Ona je bila domaćica, a on muzičar kubanskog porekla.

Bol i Arnaz su bili u braku od 1940, u kom su dobili dvoje dece. Iako je serija doživela ogroman uspeh, "I Love Lucy" bila je najgledaniji te vrste televizijski program u Americi, koji je osvojio i četiri nagrade "Emi", privatni odnos glavnih glumaca trpeo je posledice. Nakon 20 godina braka, par se razveo. "Postalo je toliko loše, da je bilo bolje ne biti s njim", izjavila je na sudu Bol. Sreću je Lusil pronašla potom u zagljaju komičara Gerija Mortona, a Desi je oženio Lusilinu kaskaderku Idit Hirš.

Prema najavama, film "Being the Ricardos" će premijeru imati 10. decembra pred bioskopskom publikom, a potom će 21. decembra moći da se gleda i na Amazon stiming platformi Prime Video.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura