Aktuelno iz kulture

Ridli Skot odgovorio na kritike Gučijevih: Dobili ste najbolje glumce na svetu, treba da se osećate kao srećnici

Komentari

Autor: Independent

01/12/2021

-

12:51

Ridli Skot odgovorio na kritike Gučijevih: Dobili ste najbolje glumce na svetu, treba da se osećate kao srećnici
Ridli Skot odgovorio na kritike Gučijevih: Dobili ste najbolje glumce na svetu, treba da se osećate kao srećnici - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Ser Ridli Skot ponovo je odgovorio na kritike koje su naveli naslednici imperije Guči zbog njegovog novog filma.

Pre premijere filma, Gučo Guči, praunuk Patricije Guči, kritikovao je odabir Ala Paćina za ulogu Alda Gučija, opisavši ga kao "sraman".

"Moj deda je bio vrlo zgodan muškarac, kao i svi Gučijevi, vrlo visok, sa plavim očima i elegantan. Igra ga Al Paćino, koji nije naročito visok, a na ovoj slici je i debeo, nizak, sa zaliscima, zaista ružan. Sramno je, jer uopšte ne liči na njega", izjavio je Guči, prenosi Independent.

Skot je u intervjuu za Total Film reagovao na tu kritiku rečima: "Ljudi iz porodice koji nas napadaju bili su alarmantno uvredljvi, govoreći da Al Paćino nije predstavljao fizički Alda Gučija ni u jednom obliku. A opet, iskreno, ko bi mogao da ih bolje predstavlja od Ala Paćina? Izvinite! Dobili ste najbolje glumce na svetu, treba da se osećate kao srećnici", izjavio je reditelj.

AP/Joel C Ryan

 

Članovi porodice su kritikovali i Džareda Leta u ulozi Paola Gučija, kog je Skot, takođe, branio.

"Mislim da je najveći deo Letovog izvođenja komičan. Naročito u prve dve scene. Nema mnogo informacija o njegovom liku Paolu, ali ima slika Paola i on je upravo tako izgledao. Nema mnogo snimaka Paola kako govori, tako da je njegov lik u nekoj meri izmaštan, ali je očigledno da je on bio vrlo živopisan i raskošan lik. Njegova raskoš je baš fino zabeležena. Kako to može biti uvredljivo?", kaže Skot.

Porodica Guči takođe je objavila i zvanično saopštenje u kom je navela da je film "uvreda nasleđu na osnovu kog je brend ponikao".

Iako se reditelj nije dotakao tog saopštenja, ranije je za BBC radio 4 reagovao na izjavu Patricije Ređani, koja ga je optužila da "krade identitet porodice, kako bi profitirao".

"Ne bavim se time. Morate da imate u vidu da je jedan Guči ubijen, a drugi otišao u zatvor zbog utaje poreza, tako da ne možete meni da pričate o profitiranju. Čim to uradite, dolazite u javni domen", izjavio je Skot.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura