Aktuelno iz kulture

Ljubitelji Harija Potera sada mogu da zarade preko 1.000 dolara gledajući filmove o svom junaku

Komentari

Autor: CBS 52

09/12/2021

-

13:42

Ljubitelji Harija Potera sada mogu da zarade preko 1.000 dolara gledajući filmove o svom junaku
Hari Poter i kamen mudrosti - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Jedna američka kompanija nudi priliku ljubiteljima Harija Potera da zarade 1.234 dolara tako što će gledati filmove o svom omiljenom junaku.

USDish firma koja se bavi kablovskim i satelitskim tv mrežama na taj način obeležava dvadesetu godišnjicu od premijere prvog filma iz franšize - "Hari Poter i kamen mudrosti", prenosi CBS 52.

Kandidat koji osvoji prvo mesto, imaće zadatak da opiše kako se njegovo iskustvo gledanja tih filmova promenilo od detinjstva do danas. 

"Pošto tako mnogo klasika doživljava rimejkove i proslavlja godišnjice premijera, radoznali smo da otkrijemo da li originalni filmovi i dalje čine da se isto osećamo, kao kada smo ih prvi put gledali", saopšteno je iz te firme. 

"Idealan ste kandidat ako hvatate detaljne beleške o tome kako ste se osećali kao dete dok ste gledali taj film, nasuprot tome kako se osećate danas, delite nostalgične trenutke na društvenim mrežama i, naravno, dobro se provodite. Za još bolju avanturu, pozovite i svoju decu (ako ih imate) da gledaju sa vama omiljenih pet delova", saopšteno je iz USDish.

Ako dobijete "posao", imaćete 15 dana da pogledate filmove i to u udobnosti svoje sobe. 

Inače, za one koji nisu ljubitelji filmova o Hariju Poteru, USDish omogućava da odaberu pet svojih omiljenih filmova iz detinjstva i gledaju ih umesto dogodovština iz Hogvortsa.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura